2777
2789
عنوان

اینقد مادرعجیبیم من

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 29 پست

والا اشتباهت اینجاس میذاری تا۳اذیتش کنه نخوابه 

بذاراتاق جدا درشو قفل کن بخوابه بیچاره بچه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قید مدرسشو کلا نزن فقط امروز

پیش ۲ اجباری نمیشه ک گاش پارسالی نمیفرستادمش اینو ازمن گوش کنین بخصوص من ک پارسال دخترکوچولوم یکسالش بود سرویسشم خودم بودم وای اینقد بدبود کاش پارسالو استراحت میکردم

سعی کن بیدار میشه. بچه ها انرژیشون بالاست.

ن والا چه اصراری هستش که بچه پیش دبستانی رو که سه ساعت بیشتر نخوابیده ب زور بفرسته ،با به روز نرفتنش هیچی رو از دست نمیده ، بذار بچه راحت بخوابه

ن والا چه اصراری هستش که بچه پیش دبستانی رو که سه ساعت بیشتر نخوابیده ب زور بفرسته ،با به روز نرفتنش ...

من نظرم رو گفتم و کاری رو پیشنهاد دادم که اگه خودم بودم میکردم. اصراری هم نیست. 

من سوالم اینه بچه چرا باید تا۳صبح بیدار باشه و نذاره خواهرش هم بخوابه 

شما چرا کوچیکه رو نبردی بیرون از اتاق خودت کنارش بخوابی ک بزرگه هم بخوابه 

باید دیشب مدیریت میکردی ک بتونه بخوابه اینجوری هر سری ی بهونه داره مامان خوابم میاد که نره

خب همون وقت میرفتی سروقتشون. حالا که گذشته. ببرش مدرسه.

چرا باید ب طفل معصوم انقد سخت بگیره! چ خبره مگه چی میخان یاد بدن اونم پیش. انقد دنیا سختی داره بزرگ شدنی. تا بچن بنظرم یکم هواشونو داشته باشیم بهتره

من خودم مادر دوتا بچه هستم 

ی ۷سالونیمه ی دونه ام دوسال 

اولا ک زمان خواب رو مدیریت کن تا هردو راحت بخوابن 

ثانیا اینبار گفتی نره اوکی....خواهشا دیگه نگو و قبول نکن این نرفتنارو.

چون عادت میشه براسون .

البته اگه هدف ددارین برای بچتون که اینده درخشانی داشته باشه و تحصیلات عالی و شغل چ داخل ایران چ خارج ایران...لازمش اینه الان برای بچه عادت سازی بشه هرچیزی ک لازمه پیشرفتشه.

ولی اگه نه براتون مهم نیست ک اوکی بزارین راحت باشه ،حالا دو روز بره ی روز نره ...خیلی فرقی نمیکنه.