2777
2789

من ۶ ماهه با یکی رفیقم (دختره)

اما هیچوقت بهم نگفت افغانیه

عجیبش اینجاست که همش از افغانیا بد میگه و جدی خودشو ایرانی میدونه. خیلی دخترخوبیه واقعا خیلی دوسش دارم خیلی بادرکه بافهمه باشعوره و... ولی چندروزه ک به دلایلی فهمیدم افغانیه و خودش نمیدونه ک من میدونم

نژادپرست نیستم اما حس بدی بهش دارم

میدونم همه انسانیم ولی نمیدونم چرا حسم بهش کم شد

شما بودید با وجود خوب بودنش دوستیتونو ادامه میدادید؟

‌‌‌

ترسیده بفهمی ولش کنی 

ته تغاری و لوس🩷🍦🦩مسلط به شیش زبان🫧🦄‌‌‌‌‌ سوارکار🐎ویولونیست‌🎻رقاص🩰آشپز👩🏻‍🍳خواننده🎶بسکتبالیست🤾🏻‍♀️درسخون🧠 ‌ °🎀A girl with big goals°اُو هَمه عیبِ تُ گیرَد تآ بپوشَد عیبِ     خود🌱

بله ادامه میدادم قابله درکه به خاطر عدم صداقت در یک بحث کمی آدم آزرده خاطر بشه اما خودت میگی انسان خوبیه و دوست خوبیه ما همه انسانیم

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا با شعور نیست ببخشیدا کسی که بیاد درمورد هم وطن های خودش اینطوری صحبت کنه اصلا با درک و با شعور نیست .. دوماً به این مسائل چیکار داری اگه واقعا دوسش داری در کنار هم رفیقای خوبی باشین

اولا با شعور نیست ببخشیدا کسی که بیاد درمورد هم وطن های خودش اینطوری صحبت کنه اصلا با درک و با شعور ...

دقیقااا

ولی فکرکنم بخاطر اینکه ولش نکنم یا چیزی ترسیده بهم بگه

‌‌‌

درستهولی ناراحتم که چرا بهم نگفت

گفتم که بابت اون موضوع ممکنه کمی آدم ناراحت بشه بله قابله درکه به خاطر شرایط موجود تو جامعه و حالا شاید نخواسته از دستت بده با هم باشید لبخند و آرامش رو به هم هدیه بدید

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
بهش بگو اگر دوست صمیمیت بهت نگه افغانیه و تو از یکجا بفهمی چه عکس العملی داری؟؟؟ببین جوابش چیه

ن دیگه حوصله حرف زدن باهاشم ندارم

ازش ناراحتم که بهم نگفت

‌‌‌