2777
2789
عنوان

مشکل زندگیت چیه که همیشه تو قلبت سنگینی می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 41 پست

یه چیزی بگم

من عاشق بچه م و نگرانیم ازاین بابته تاحدودی

ولی معتقدم ازدواج نکردن خیلی بهتراز ازدواج اشتباهه

الان حدود نوددرصدآدمهای متاهل پشیمونن چون زندگیاا مثل قدیم نیست فشار اقتصادی اجازه لمس خوشبختی نمیده متاسفانه مردهاهم مسیولیت پذیر نیستن مثل پدرامون برای همین زندگیاا قشنگ نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره5بیشتر از این حالم بده ک کسی منو درک نکرد

خدا حفظ کنه بچتو 😘 

ببین عزیزم تو حداقل یه بچه داری دلتو خوش کنی بهش به اینکه هرروز داره بزرگ میشه قراره بره مدرسه و یه امیدی هست برات درمورد ازدواج هم من مجردم ولی کو پسر خوب !!

خدا حفظ کنه بچتو 😘 ببین عزیزم تو حداقل یه بچه داری دلتو خوش کنی بهش به اینکه هرروز داره بزرگ میشه ق ...

تو هم حداقل روانت سالمه

من تاوان ی انتخاب اشتباه دادم

پسر ب ظاهر خوب ولی...

عجله نکن اصلا

تو هم حداقل روانت سالمهمن تاوان ی انتخاب اشتباه دادمپسر ب ظاهر خوب ولی...عجله نکن اصلا

زیر منت پدر و مادرم هستم تو شهر کوچک حرف آدما نگاه همسایه و اینکه سنم بالاست هر آدم الاغی به خودش اجازه میده بیاد خواستگاریم کو روان سالم !