2777
2789
ما خانم های نی نی سایت به چه زبونی دیگه باید بگیم با حضور شما مردها توی این سایت مشکل داریم ؟ شماها ...

موقع ثبت نام تعیین جنسیت بزرگ نوشته "مرد" و "زن"

اینو ب مدیر سایت بگین

منم طبق قوانین سایت اینجام

پس لطفا پا رو از حدتون فراتر نذارین وگرنه کارما پس میدین

ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته حرف شمااما ۹۹/۹درصد کاربرا بنظرم خانم هستنو بهتره حداقل این مردهایی که درخواست دوستی میدن برا ...

بدون واکنش گذاشتن درخواست دوستی ها از سمت من و شما بهترین واکنشه 

تا فردا صبح درخواست بفرستن اسیبی نداره 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بدون واکنش گذاشتن درخواست دوستی ها از سمت من و شما بهترین واکنشه تا فردا صبح درخواست بفرستن اسیبی ند ...

خواهر من درسته

ولی کاش فقط درخواست بود

توی تاپیک ها ورود میکنن و حرفای زشتی میزنن

و این اصلا شان ما نیست

حرفای بدی میزنی شماتاپیک قبلی خیلی حرف زشت و غیراخلاقی زدیالبته من اونجا فکر وردم خانومی

اها یک خانوم اون حرفو بزنه خوبه ولی یک اقا بزنه بده؟ خدایا شکرت

کاش از iqمون استفاده کنیم

موقع ثبت نام تعیین جنسیت بزرگ نوشته "مرد" و "زن"اینو ب مدیر سایت بگینمنم طبق قوانین سایت اینجامپس لط ...

قانون بعضی چیزا رو اجازه داده به مردا چه توی جامعه چه توی این سایت ! مثل صیغه کردن چندتا زن برای مرد متاهل ! اما انسانیت و وجدان و شرف چی میگه ؟

عجب ! شماها با وجود و حضورتون باعث معذب بودن و اذیت ما خانم ها میشید بعد من کارما پس میدم ؟🫤🤣🤦

خواهر من درستهولی کاش فقط درخواست بودتوی تاپیک ها ورود میکنن و حرفای زشتی میزننو این اصلا شان ما نیس ...

من تا حالا ندیدم همچین موردی 

حرف زشتم ک سریع نینی یار تعلیق میکنه 

اما چندین توی تاپیک های من کمک کردن و نظراتشون واقعا کاربردی بوده

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

من تا حالا ندیدم همچین موردی حرف زشتم ک سریع نینی یار تعلیق میکنه اما چندین توی تاپیک های من کمک کرد ...

کاربرهای مردخوب هم وجود داره ولی انگشت شمار.

اکثرا ....