2777
2789

بخاطر دوران پی ام ایس قبل پریودی اصلا انرژی و حوصله اشو نداشتم

ولی الان عذاب وجدان گرفتم نمیتوتم بخوابم 

میتونه اینم بخاطر پریود باشه؟

جمعه ها اساسا همه جا گردگیری و جارو میشد

بالکن و دستشویی و حمام ضد عفونی و شسته میشد

اینایی که میگم روزانه هم هست ولی جمعه ها اساسی میشه

الان چیکار کنم خوابمم نمیبره دخترمم شیفت صبحه باید ۶ بیدارشم

یدونم عروسی اقواممون بود مارو دعوت نکردن من دلم عروسی میخواسسسسسسسستت

رژیمم هستم دلم میخواد برم از خوراکیای دخترم بخورم ولی مسواک زدم😭😭😭😭

وایییی چقدر غر زدم 

خدایا شکرت

عزیزم حالتو می‌فهمم تو دوران پی‌ام اس در هیچ موردی به خودت سختگیری نکن رژیم رو ملایم‌تر رعایت کن و حتما یه وعده‌ی آزاد برای خودت درنظر بگیر 

اگر گروه لاغری فعال داری منم ببر که رژیم لازمم

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما رو عروسی دعوت نمیکنن خوشحال میشم

چرا 🤣 

منم همینطور 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
دارم ولی لینکش اینجا نمیاد

اجازه هست درخواست بدم و آیدی مو به شما بدم ؟؟ که برام لینک بفرستین

تشنه ام به عروسییکساله عروسی نرفتم😅

عزیزم ان‌شاءالله به زودی یه عروسی یا جشن خوب قسمتتون بشه خیلی خوبه علاقه داری 

منم گشنمه از۸ شب فست هستم تا ۱۱ ۱۲ ظهر

من امروز ۹۰۰ کالری خوردم

صبحونه نخوردم

نهار و شامم سوپ خوردم

فقط دو تا انار خوردم کالریمو برد بالا بعلاوه چند تا خرما و شکلات

خدایا شکرت