2777
2789
عنوان

حرف جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 98 پست

باید بگی عزیزم اون محتواییه که هر شب شوهرت باهاش ج.. میزنه .. 

دهنتو آب بکش در مورد بچه ی من حرف بزن

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگفتی مشخصه از صب تا شب پایه اونجور فیلمایی ک مخت تاب برداشته نمیفهمی چی میگی

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!                           

بحث خیانت یا دوست پسر یا زن هایی که سر و گوشش شون میجنبه بنداز وقتی خانواده شوهرتم بودن بعد بخند و ا ...

به نظرم پیشنهاد خیلی بدیه

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

افرین اره اینم خوبه

نه بابا بیخیال شو،شر درست نکن، خودتو بد میکنی.

بذار یه وقت مناسب، اگر دیدی دوباره تکرار کرد یا حرفی زد که باعث ناراحتیت شد، اونجا بهش بگو که باید عذرخواهی میکرد و حرفش درست نبوده. 

یا اگر خیلی ناراحتی باهاش تماس بگیر و بگو خیلی ناراحت شدی از حرفش و دخترت هم ناراحته. بگو فکر نمیکردی همچین شخصیتی داشته باشه. 

افرین اره اینم خوبه

بنظر من کش نده،ولی باهاش نه خودت نه دخترت صمیمی نشید

ازاین به بعد ولی خاس همچین چیزی بگه،بگو لطفا به بچه ی من برچسب نچسبون،مواظب حرفات باش

بالحن جدی بگو

چون توی مادر نتونی ازبچت دفاع کنی باید منتظر خیلی چیزا باشی

میدونی آخه همش داشت مهمون میومد مام داشتیم لباس عوض میکردیم بریم ازشون پذیرایی کنیم نمیشد

پس چطور اون زشت حرف زدشد؟اتفاقاخوب موقعی بودمن تحمل ندارم کسی چنین چیزی به بچم بگه ومن فکرموقعیت باشم

نه بابا بیخیال شو،شر درست نکن، خودتو بد میکنی.بذار یه وقت مناسب، اگر دیدی دوباره تکرار کرد یا حرفی ز ...

میدونین آخه خودم زنگ بزنم بازم شر درس میکنه اون آدمی نیس کخ بگه ببخشید و فلان

میدونی آخه همش داشت مهمون میومد مام داشتیم لباس عوض میکردیم بریم ازشون پذیرایی کنیم نمیشد

پس صبح زنگ بزن جدی بگو،مهمون بود نشد بگم،لطفا ازاین به بعد درمورد بچم حتی به شوخی همچین حرفایی نگو و برچسب نزن،بگو به همسرمم گفتم اونم خیلی ناراحت شد گف بگو دیگه تکرار نکنه هیچ وقت

این بهترین راهه