2777
2789

سلام بچه ها در ماه چقدر خرج یخچال و فریزر و خوراکی هاتون میشه و لطفا بگید چند نفرید مثلا چقدر گوشت و مرغ و برنج مصرف دارید؟

20 تا 25. ولی بنظرم ولخرجی میکنیم

دو نفریم. غذا از بیرون زیاد میگیریم. مخصوصا پیتزا

بعد اینکه شوهرم به شدت میوه ایه.. بیشترش برا میوه میره 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله فقط خورد و خوراک میخریم و واقعا گرونی هست و میری سوپری خرید میکنی یهویی حساب میلیونی میزارن جلوت که وای مگه چی خریدم!!  چون بچه مدرسه ای دارم و کوچیک اند الویتم با تغذیه بچه هاست اگر چیزی موند لباس و اینا میخریم. باید هر روز تخم مرغ در خونه باشه. ناهار هم همیشه پلو و خورشت و شام متوسط  یا مونده ناهار .  فکر کنم در ماه ۵-۶ بسته سی تایی تخم مرغ.  و مرغ و گوشت هم طوری میخریم که بشه هر روز ازش استفاده کرد. همسرم اگر غذا گوشت  یا مرغ نداشته باشه  اونو غذا حساب نمیکنه. هر روز هم برنج هست.

والله فقط خورد و خوراک میخریم و واقعا گرونی هست و میری سوپری خرید میکنی یهویی حساب میلیونی میزارن جل ...

پس احتمالا ماهای ۳۰ تومن خرجشون میشه سوپری و میوه فروشی رو که نگو واقعا دو قلم میخری امکان نداره رو یه تومن نشه