2777
2789
عنوان

بنظرتون عروسی دختر خالم برم یا نه

275 بازدید | 27 پست

چن وقت دیگه عروسیشه

قضیه از این قراره حدود دوسال پیش من و ابجیم میریم خونشون چند روز گفتیم پیش هم بمونیم 

شب آخری که اونجا بودیم سر یه شوخی خییییییییلی ساده خییییلی چرت بدترین توهین هارو به ما کرد فحش داد جیغ می‌کشید بی دلیل میگف ج نده وهزاران حرف دیگه اون شب به قدری ناراحت شدم بابت ای رفتار میخاستم نمونم اونجا ولی خالم نذاشت گفت دیر وقته جایی نداری الان بری و اینحرفا ولی نتونستم اصلا بخوابم فردا ساع 6صب اونا خواب بودن که ما زدیم بیرون و بعدها زنگ وپی میداد که اونی که بردتون..... وای حتی خجالت اوره بخام اینجا تایپش کنم 

میگف شما حسودی منو میکنید که من نامزد دارم درصورتی نامزدشو سگ جلوی در خونمون هم نمیخام

من نامزد کردم ولی شمارو دارن....، 🤦‍♀️🤦‍♀️😖

خیلی حرفای زشت 

خلاصه از اون روز شماره وهر چیزی که تو مجازی ازش داشتم حذف وبه طور کامل قطع ارتباط باهاش کردم ن با خودش ن مادرش جایی میدیدمشون هیچ حرفی نمیزدم 

تا چند روز پیش خودش و شوهرش وخالم میخاستن بیان خونمون مثلا چون دم عروسی بود برا دستبوسی و اینحرفا من اولش قبل اینکه بیان از خونه زدم بیرون گفتم با چه رویی میخان بیان و اینا مامانم گف اشکال نداره حالا وقتی اومدن ولی من رفتم بیست دقه آخر اومدم خونه خودش و شوهرش نشسته بودن سلام دادم اون حتی نگاهم نکرد چه برسه بخاد سلامی چیزی بکنه وخالم اومد پیشم گف اون جریان فراموش کنم ازت انتظار دارم کینه ها رو داشته باشین ولی عروسی رو بیا 

ولی من از این رفتارشون حالم بهم خورد 

میخام نرم نظر شما چیه؟ 

هرچند میدونم بقیه اصرار میکنن که زشته نری و اینحرفا

من بودم عمرا میرفتم محاله توهین و فراموش کنم تازه طلبکارم بوده ک بازم جلو نیومده البته اگ واقعا اون مقصر باشه وگرنه شاید تو چیز بدی اول گفتی خدا بهتر میدونه 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم عمرا میرفتم محاله توهین و فراموش کنم تازه طلبکارم بوده ک بازم جلو نیومده البته اگ واقعا اون ...

خداشاهده هییییچ چیزی بدی نگفتم حتی خودشم اینو میدونه واول اون بحثو شرو کرد اگه اون ناراحت شد پس من اول باید میشدم

اره طلبکارم بود

عزیزم از سگ کمتری بری 

دختر خاله منم مثل این غربت بود کامل قطع ارتباط کردم ببینمش تف هم تو روش نمیندازم 

دختر خاله تو از مال منم بدتره

عرضه داشته باش نه سلام کن ن عروسی برو 

نباید بهش سلام میکردی

ببخشید اینجوری گفتم ولی باید بهت بر بخوره نری

خداشاهده هییییچ چیزی بدی نگفتم حتی خودشم اینو میدونه واول اون بحثو شرو کرد اگه اون ناراحت شد پس من ا ...

نرو اصلا نرو ک خودتو کوچیک میکنی البته ممکنه نری هم بگن از حسودیش نیومد 

من ک حرف مردم برام مهم نیس اما ببین فامیلات چجورین

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

زشت کار اون بوده من بودم نمیرفتم کسی اینجوری توهین کنه بگه جندهاز خدا نمیترسن اینجوری افترا میزنن ای ...

کاش فقط اینو میگف دردش کمتر بود

اونم کاملاااا بی دلیل

وگرنه ما قبل از این همش با خودم میگفتم سنگ تموم میذارم تو عروسیش ولی خودش خراب کردم اشغال

عزیزم از سگ کمتری بری دختر خاله منم مثل این غربت بود کامل قطع ارتباط کردم ببینمش تف هم تو روش نمیندا ...

اره نمیرم

سلام کردم چون شوهرشم بود گفتم زشته 

ولی اون شخصیت خودشو نشون داد 

کاش فقط اینو میگف دردش کمتر بوداونم کاملاااا بی دلیلوگرنه ما قبل از این همش با خودم میگفتم سنگ تموم ...

به هیچ عنوان نرو 

اگه بری یعنی خودتو کوچیک کردی

وقتی انقد بیشعوره حنی بهت سلامم نکرده

قطع رابطه تا ابد بکن دکمه شو بزن بره 

لایک نفرمایید با تشکر

نرو اصلا نرو ک خودتو کوچیک میکنی البته ممکنه نری هم بگن از حسودیش نیومد من ک حرف مردم برام مهم نیس ا ...

فامیل که خییییلی حرف میزنن هزار جور حرف درمیارن

ولی ذره ای برام مهم نیست

پسر خالمون چند ماه پیش فوت کرد نتونست وایسه سر سالش عروسی بگیره 

دیگه فامیل باید بشناسنش

به هیچ عنوان نرو اگه بری یعنی خودتو کوچیک کردیوقتی انقد بیشعوره حنی بهت سلامم نکردهقطع رابطه تا ابد ...

اره مثلا من گفتم میاد معذرت خواهی اینا ولی حتی نگاهم نکرد

کلا یجوری رفتار کرد انگا اون طلبکاره