2777
2789
عنوان

پدر شوهر قهر کرده چطوری باهاشون آشتی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 51 پست

یک پیام صمیمی و محترمانه بفرست

اگر فعلاً جواب تلفن نمی‌دن، می‌تونی یک پیام صوتی یا متنی براشون بفرستی. توی اون پیام:

- عذرخواهی کن بابت اینکه نتونستی بری، ولی حتماً توضیح بده که دلیلش چی بوده (بی‌خوابی بچه، حال بد خودت).

- احترام بذار و بگو که براتون مهم هستن و ناراحت شدی از اینکه دلخور شدن.

- تأکید کن که قصد بی‌احترامی نداشتی و امیدوار هستی که زودتر همه چیز درست بشه.

مثلاً:

> «باباجون عزیز، می‌دونم که ناراحت شدین که نتونستم بیام، ولی واقعاً اون شب بچه‌م تا نصف شب بیدار بود و حالم خوب نبود. اصلاً قصد بی‌احترامی نداشتم. خیلی دوست داشتم بیام ولی واقعاً نشد. ازتون معذرت می‌خوام و امیدوارم منو ببخشین. دلم می‌خواد زودتر بیام خدمتتون و ببینمتون.»

---

👩‍❤️‍👨 ۲. از همسرت حمایت کن

الان همسرت هم ناراحته چون بین شما و پدرش گیر کرده. بهش نشون بده که درکش می‌کنی و کنارش هستی. باهاش صحبت کن، بگو که ناراحتی پدرش رو درک می‌کنی و دلت می‌خواد همه چیز درست بشه.

---

🧠 ۳. صبور باش و زمان بده

گاهی وقتا آدم‌ها نیاز به زمان دارن تا آروم بشن. شاید الان پدرشوهر آماده شنیدن نباشه، ولی با گذشت زمان و دیدن حسن نیت تو، دلش نرم بشه.

---

🎁 ۴. یه حرکت محبت‌آمیز انجام بده

وقتی کمی فضا بهتر شد، می‌تونی یه کار کوچیک ولی محبت‌آمیز انجام بدی. مثلاً یه غذای خونگی درست کنی و بفرستی، یا یه هدیه کوچیک برای دلجویی.

---

❤️ ۵. یادت نره که تو هم مهمی

تو تازه مادر شدی، خسته‌ای، و داری بهترین تلاشت رو می‌کنی. خودت رو سرزنش نکن. گاهی آدم‌ها متوجه شرایط ما نیستن، ولی این به این معنی

نیست که تو اشتباه کردی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نرفتن تو چ ربطی ب اون داره مگه خونه اون بوده چقد بچه و نادونی😐😐با این عقل کمت بچه ام اوردی 😐 ...

نمی‌دونستم اینقدر پدر شوهر بی منطقه 🤦‍♀️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک پیام صمیمی و محترمانه بفرستاگر فعلاً جواب تلفن نمی‌دن، می‌تونی یک پیام صوتی یا متنی براشون بفرستی ...

مرسی عزیزم خیلی کامل و دقیق بودی ممنونم🌹❤️

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متوجه نشدم