2777
2789

میخوام برم شیراز نمیدونم چه لباسی بردارم

شبا لباس گرم میپوشید؟

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

پارسال این موقع من یادمه لباس گرم میپوشیدم شبا

بارون تننند میزد

امسال خبری نیست

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید عزیزم اینجا پیام میزارم...ولی تو تاپیکی که قفل کردید هنوز که اتهام ثابت نشده هم کار درستی نیست تو دهن به دهن کردن خبری که ازش مطمئن نیستید شرکت کنید🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

ببخشید عزیزم اینجا پیام میزارم...ولی تو تاپیکی که قفل کردید هنوز که اتهام ثابت نشده هم کار درستی نیس ...

اگه خبر قتل هم بود بازهم میگفتید باید صبر کنیم ثابت بشه؟ یا از قربانی و خانواده قربانی دفاع و حمایت میکردید؟

بیچاره زنان کشوری که مردمش منتظر میشینن تا خبر تجاوز ثابت بشه که بعدش تصمیم بگیرن آیا از قربانی دفاع و حمایت کنن یا نکنن

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه

اگه خبر قتل هم بود بازهم میگفتید باید صبر کنیم ثابت بشه؟ یا از قربانی و خانواده قربانی دفاع و حمایت ...

تندرو بودن هیج طرف کار جالبی نیست. بله شماهم اگه قتلی رخ بده نمیشه بگین فلانی حتما حتما قاتله و آبروش رو ببرید یه درصد احتمال بدین خبر حقیقت نباشه بعد اون دنیا چی میخواید جواب بدین؟ من هم خانم هستم و از این اتفاقات بیزارم و طرف کسی رو هم نگرفتم تا حقیقت معلوم بشه وقتی هم معلوم بشه بله مثل همه تو صورت اون اقا تف هم میکنم

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺