2777
2789
عنوان

باردارم بگید شرایط منو داشتید خواهش میکنم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اوایل بارداریم ترشح داشتم مث زمان تخمک گذاری که انگار یهو آب میریزه پایین،بعد سرخود چقد دمنوش آوی ...

جدی میگی ؟؟؟ ینی میشه بچه منم سالم باشه ؟؟ از پریروز ک اینو شروع کردم همش دارم گریه میکنم 

فک کنم ضرر داروها کمتر از استرسیه که داری عزیزم،آروم باش دختر

دست خودم نیست همش داستان واسم درست میشه واسه بارداریم .... اعصاب نمونده برام دیگه...هی یه مشکل حل میکنم یه مشکل دیگه شروع میشه . میدونستم انقدر سخته اصلا باردار نمیشدم☹️

جدی میگی ؟؟؟ ینی میشه بچه منم سالم باشه ؟؟ از پریروز ک اینو شروع کردم همش دارم گریه میکنم

آره بخدا،نمیخواد نگران باشی گلم، من حتی برا دخترمم نمیدونستم باردارم رفتم رادیولوژی و ام آر آی😂 البته اونم اوایلش بود ،دکتر گف ام آر آی اشکال ندارع ولی رادیولوژی خطرناکه گفتم توکل بخدا. برا قرصا هم گف آموکسی‌سیلین اشکال نداره ولی مترونیدازول خوب نیس

من اگه نخورم اینو الان کار به جاهای باریک میکشه دیگه قویترین آنتی بیوتیک ها هم روش تاثیر ندارن ... ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله به سرعت برق و باد میگذره نی نی نازتو سالم و سلامت بغل میکنی

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

چه جرأتی داشتین شمااا😄

😂 دیگه به دکترم اعتماد کردم چاره نداشتم

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️