2777
2789
عنوان

نخندین بهم ولی یعنی میشه روزی‌منم ازدواج کنم😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 51 پست
خاک بر سر نر نه مرد اون نر هستش که فقط نیاز جنسیش براش مهمهاما یه مرد همدم واقعی هست

متاسفانه هشتاد درصد اقایون تو رابطه قبل ازدواج خانوم هارو وسیله ای برای ارضای نیازهای جنسی شون میدونن مرد واقعی کم پیدا میشه که امیدوارم یه مرد واقعی نسیب استارتر و بچهای این تاپیک بشه

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

من ازدواج نمیخوام که دردم چیز دیگس😞

چی🥲

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار آدمش بیاد دلت خود به خود راضی میشه

ادمش همینی هست که اومده جلو ، ولی الان نمی دونم چیشده 

ی مشکل بزرگ که واسش پسش اومده  این رو میدونم 

ولی اینکه آیا  واسه ی من  پشیمون شده ،یان 

واقعا چرا پسرا  اینطوری ان

انگار اصلا نباید محل بهشون بزاریم،نباید جوابشون رو حتی بدیم 

چرا باید بخندیم؟من از خدا براتون همسر باایمان بااخلاق آرزو میکنم، خوش قلب و مهربان و در پی رزق حلال. الهی آمین

به نیت ازدواج موفق شما و همه دوستان مجرد، سوره یس میخونم و به حضرت مهدی عج، هدیه میکنم. 

ان شالله دعای پدر مهربانمان حضرت مهدی عج. بدرقه راهتون باشه دوست عزیز.