2777
2789
فقط اونی که گفت ۳۶😂😂😂بچه ها هم ۳۶ نیستن.

نوشته بود ۲۹ بودم شدم ۳۶😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس این تاپیک ک همه باریکن

بچه ها یکی از دوستام سایز کمرش خیلی بالاس عددش ی بار تو اندازه هایی ک برا لباس دوختن گرفته بود دیدم ولی وقتی به هیکلش نگاه کنی اصلا فکرشو نمیکنی دور کمرش انقد بالا باشه

اینایی ک اینجورین علتش چیه؟ مربوط ب استخونه چیه؟

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

سایز منظورم نیست 

ولی وقتی دور کمرمو میرم اندازه میگیرم میشه 70 

فک کنم سایز کمر اونطوری بخوایم حساب کنیم میشه 36

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

برعکس این تاپیک ک همه باریکنبچه ها یکی از دوستام سایز کمرش خیلی بالاس عددش ی بار تو اندازه هایی ک بر ...

خب برا لباس که همیشه گشاد تر میگیرن

بعد فرم و اندازه استخوان ، اون لباسی که تن ادمه به خیلی چیزا بستگی داره

برعکس این تاپیک ک همه باریکنبچه ها یکی از دوستام سایز کمرش خیلی بالاس عددش ی بار تو اندازه هایی ک بر ...

استخوان بندی درشتی داره اما جاق نیست و شکم پهلو نداره

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

دروغ نمیگی که ، اشتباه اندازه گرفتی

نه منم رو شلوارم زده 36

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

استخوان بندی درشتی داره اما جاق نیست و شکم پهلو نداره

آره دقیقا استخون بندیش ک درشته 

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

آخه ۴۶دور کمر بچه ۱۰ساله هست

رفتم گرفتم الان ۵۸ بود راست میگین نمیدونم چرا فکر میکردم ۴۵ ام

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.