2777
2789
عنوان

حس می کنم مالیخولیا گرفتم گاهی نمیدونم کی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 72 پست
چرا اومدی سر به سرش میگذاری کمک نمی‌دیدم نمک رو زخم نباشیم

این نسل جدید همه حرفاشون همینه 

من قصدم کمک بود خودش حمله کرد 

البته حقیقت همیشه دردناکه

تقصیر شما نیست دوست دارین دروغ بشنوین آروم بگیرین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارثی ندارم ولی محیطی چرا، و اینکه من الان میدونم یه چیزیم هست ولی اونا که واقعا روانی هستن خودشون قب ...

شاید هم اینطور باشه 

البته درس خواندن به زور نمیشه . وقتی بهت فشار میاد و اذیت میشی ،انقدر نباید تحت فشارت بگذارند 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
این نسل جدید همه حرفاشون همینه من قصدم کمک بود خودش حمله کرد البته حقیقت همیشه دردناکهتقصیر شما نیست ...

من فکر کردم مرد هستی اونجوری صحبت کردم من هم اسکیزوفرنی دارم روانی هم هستم فقط توهم دیداری شنیداری ندارم نمیدونم شاید اسکیزوفرنی مدل جدیده بهرحال شما حلال کن ببخش من فکر کردم کاربر مرد هستی حمله کردم چون از مردهای سایت حتی با شخصیت هاشون متنفرم وگرنه خانم ها همه خوبن خانم بد نداریم که البته جز مامان من شما ببخش حلال کن اگه ناراحت شدی ولی کاش نشده باشی 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

شاید یکدفعه برات اتفاقی افتاده اینجوری شدی؟ اره؟از چیزی ترسیدی یا شکه شدی گلم؟

آره از مدرسه میترسم از همکلاسی هام میترسم از اینکه بزنم زیر گریه پارسال یبار زدم خیلی بد بود، از معاون آموزشیمون میترسم از بابام میترسم 

استارتر تو مه مغزی داری به خودت نگو اسکیزوفرنی خیلی خطرناکه،مه مغزیه

چی هست خطر مرگ هم داره؟ 

من بیمارستان بودم دیدم یک دختره رو اوردن داخل 

کنترلش دست خودش نبود داشت هذیون میگفت

از ۲ طرف دستاشو گرفته بودن که بی اختیار کاری نکنه یا جایی نره

متوجه چیزی نبود

خانمه همراهش گفت پدرمون که فوت شده یکدفعه شوکه شده این شکلی شده هذیون میگه متوجه نمیشه

چی هست خطر مرگ هم داره؟

نه بابا بخاطر استرس زیاد و بی خوابیه

مثلا زمان هارو درست یادت نیست ،هفته پیش انگار دیروزه

یا مثلا یک سال گذشته ولی برای تو انگار چندماه گذشته

حافظت خیلی ضعیف شده ،همه چی یادت میره و تو مغزتی انگار

غروب همیشه واسه من نشونی از تو بوده..

من بیمارستان بودم دیدم یک دختره رو اوردن داخل کنترلش دست خودش نبود داشت هذیون میگفتاز ۲ طرف دستاشو گ ...

البته من هذیون نمیگم فقط اشکام بی اختیار میاد وقتی تنهام اینطوری هستم ویش بقیه رفتارم عادی سالم سالمم ولی خودم حس میکنم یه چیزیمه خیلی دوست داشتم پول داشتم میرفتم آسایشگاه بستری شدم مطمئنم سالمترین فرد اونجا میشدم