2777
2789
عنوان

چندروز بعد لابیاپلاستی تونستید راه برید 😣

| مشاهده متن کامل بحث + 1884 بازدید | 112 پست
حتماشیاف دیکلوفناک بذارخیلی خوبه داروهایی که دکتربهت داده رو مرتب مصرف کن مخصوصا انتی بیوتیک وویتامی ...

مرسی عزیزم حتما 

خدایا نمی‌گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ایی رهایم نکن🪽🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به جای راهنمایی نصیحت میکنن انتظار دارن بگم حالا برمیگردم عقب میچسبونمشون ..واقعا من هرکاری ک بدونم ...

گلم سه ماهه عمل کردم با جراحی الان مشکلت اگر ورمه کیسه یخ بذار 

راه نرو دراز بکش

لابیاها بیرون چون دور واژن میگیره ب نظر من محافظ واژنم هست دست میکشی میشوری حالا واقعا نمیخوام سرش ب ...

والا من  لابیام بزرگ و چروکیده وسیاه بود سه ماهه عمل کردم با جراحی  قبلش پدرم  دراومده بود از بس خارش وعفونت میگرفتم شورتم اصلا نمیتونستم بپوشم  هرماه تو دکتر زنان بودم الان راحت شدم وهر مدل شرت میپوشم 

والا من لابیام بزرگ و چروکیده وسیاه بود سه ماهه عمل کردم با جراحی قبلش پدرم دراومده بود از بس خار ...

واقعا عذاب آوره از منم همینطور بود ولی الان بااینک ورم داره خیلی بهتر شده شکلش،،، اعتماد ب نفسم بیشتر شده فقط یه سئوال من الان یک هفته اس جراحی کردم کی میتونم شیو کنم ؟؟؟ 

واقعا عذاب آوره از منم همینطور بود ولی الان بااینک ورم داره خیلی بهتر شده شکلش،،، اعتماد ب نفسم بیشت ...

عزیزم میگم مال شما رو کامل برداشته یا قرینه سازی کرده مال من  تقریبا بیشترشو برداشته

عزیزم میگم مال شما رو کامل برداشته یا قرینه سازی کرده مال من تقریبا بیشترشو برداشته

از من همشو برداشته دیگه چیزی بیرون نیست