2777
2789
عنوان

به خدا موندم تو کار نامزدم و رفیقاش

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 53 پست
اون یه بارم پیش خودم حرف نزد رفت اتاق اتفاقی شنیدم الان امشب بدجوری ذهنم درگیر شده میخوام بگم بهش ول ...

ی موقع دیدی حالش خوبه بگو اتفاقی شنیدم فک نمیکردم همچین رفتاری داشته باشی یا ازشما بعیده این حرفا یه جور هندونه بزار زبر بغلش وازاونورم عذاب وجدان بده بهش،شایدم دوست مجرده ..ولی خب حرفش درست نبوده اصلا فحش خوب نیست اما فحشایی دیگ میتونس بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نامزدت تاحالا راجب موضوعی سرت غیرتی شده؟ گیر داده؟

خیلی خیلی زیاد

حتی قراره سال دیگه عروسی بگیریم 

چون رسمه داماد جز اینکه یه بار همراه عروس حنا بگیره یه بار هم با دوستاش بگیره

گفت وقتی دوستام هستن دوس ندارم اونجا باشی

چون کلی پسر میان نمیخوام زنم اونجا باشه

خیلی خیلی زیادحتی قراره سال دیگه عروسی بگیریم چون رسمه داماد جز اینکه یه بار همراه عروس حنا بگیره یه ...

خب خداروشکر حداقلش اینه ک خوشش نمیاد دور پ برت باشن

یی لحظه ترسیدم نکنه از اینا باشه ک فاز روشن فکرارو دارن 

بعد ازدوجم انتظار صمیمیت با رفیقشون داشته باشن

خب خداروشکر حداقلش اینه ک خوشش نمیاد دور پ برت باشنیی لحظه ترسیدم نکنه از اینا باشه ک فاز روشن فکرار ...

نه اصلا نامزدم خودش خیلی غیرتیه روم 

اصلا دوس نداره رفیقاش رو ببینم چه برسه نزدیک بشن و صمیمی

خب خداروشکر حداقلش اینه ک خوشش نمیاد دور پ برت باشنیی لحظه ترسیدم نکنه از اینا باشه ک فاز روشن فکرار ...

ولی خب نمیدونم چرا اون طوری گفت 

دوستش بی غیرته به خدا 

نه زن دارهشاید بهتر باشه حضوری بگم تا پیامکی

حتمن حضوری بگو سنگاتم وا بکن اگ رفیق بازه ی فکر اساسی کن چون عروسی بگیری دیگ بدترمیشن بهترنمیشن هرکارکردی وهرچی یادش ذادی تو همین نامزدی یاد بده 

بعد عروسی بهتر میشه دو ساله عقدیم درست یه سال دیگه پاییز عروسی میگیریم

هیچی رو نزار بعد عروسی فکن نکن معجزه بشه فقط الان هرکاری میکنی با سیاست بکن بعدش ممکنه بدترهم بشن درصد کمی بهتربشع