2777
2789
عنوان

زندگی من و همسرم خیلی عاشقانه و رمانتیکه ولیییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 37 پست
سلام بهش میگن ذهن خوانی که اشتباهه جدی گفتن هم گاهی فایده نداره توی اینترنت بزنید مدرسه والدین یک دو ...

شوهر منم همیشه اینکارو می‌کنه 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم همیشه اینکارو می‌کنه

هوف خیلی اذیت کننده است

حالا هی بیا توضیح بده

روان آدمو به هم میریزن

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

خیلی الکی و بیمارگونه فکر میکنه من دشمنم با خانوادشیا ازشون بدم میاد و ..

زندگیت مثل زندگی منه .ومن امشب ترکیدم یه دعوای اساسی گرفتم .یسری رفتارها باعث میشه تمام خوبی ها دیگه به چشم نیان

آفرین دقیقااااا شما عالی متوجه شدید بارها بهش گفتم فایده نداشته اصلا

اگه تهران هستید باهم برید کارگاهش عین TED  و این همایش های خارجیه خیلی سازنده است ولی بهتره به عنولن پیشنهاد باشه و از طرفیم نگید برای عیبش میرید بلکه به این عنوان که هم خودتون توی زندگی بهتر باشید هم ایشون.... میدونید که ما آقایون متاسفانه اصرار داریم که ما بهتر میدونیم الخصوص وقتی زنمون گارد بگیره ! پس از این درب ورود نکنید برای دعوت به کارگاه....

هوف خیلی اذیت کننده استحالا هی بیا توضیح بدهروان آدمو به هم میریزن

توضیح بدم که اصلا قبول نمیکنه،کلا میگه من درست میگم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خیلی الکی و بیمارگونه فکر میکنه من دشمنم با خانوادشیا ازشون بدم میاد و ..

اینو ک همشون فکر میکنننن.زندگی عاشقانه مال اولاشه خانما برای خودتون پس انداز داشته باشین نیاز نیست زیر و بم همه کاراتونو پس اندازاتونو شوهرتون بدونننن چون شما صرفه جویی میکنین تو زندگی اخر سر شوهر میگه من کار کردم به دست اوردم.......گول زندگی عاشقانه اولش رو نخورین دستشون ب دهنشون برسه من من هاشون شروع میشه

مثل من و شوهرم

خیلی عاشق هم و بااحترام هستیم

یهو سر خانوادش جوگیر میشه

یه جنگ بزرگ درست میکنه

کاش بی کس و کار بود

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

مثل من و شوهرمخیلی عاشق هم و بااحترام هستیمیهو سر خانوادش جوگیر میشهیه جنگ بزرگ درست میکنهکاش بی کس ...

وای جدی چرا اینجورین 

حس میکنه میخوام پدر مادرشو بکشم و تیکه تیکه کنم 

حالا هی بگو والا خانوادت اهمیتی ندارن برام اخه چه دشمنی داشته باشم😐

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

در حقیقت همه ی عروسا با خانواده شوهر مشکل دارن 😂ولی نباید بذاری شوهرت بفهمه 🤣حتما زیاد پیشش از خانواده ش گله کردی یا بدشون رو گفتی، متاسفانه ما خانما در رابطه با خانواده همسر کسی رو نداریم که باهاش دردودل کنیم، به مادرمون بگیم برا زندگی مون بد میشه،به شوهرت بگی فکر میکنه باهاشون مشکل داری و زندگیت تلخ میشه،تنها کار اینکه خودت مشکلتو باهاشون حل کنی اگر تیکه میندازن خودت جواب شونو بده نه با بی ادبی،در کل میخوام بگم ناراحتیت از خانواده ‌ش رو باخودشون حل و فصل کن و بحث رو تو خونه و با شوهرت مطرح نکن

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

وای جدی چرا اینجورین حس میکنه میخوام پدر مادرشو بکشم و تیکه تیکه کنم حالا هی بگو والا خانوادت اهمیتی ...

این میگه باید کلا خانواده منو خانواده خودت بدونی

اونا معذرت میخوام هرچی برینن به من مهم نیست

من باید احترام بزارم

دلسوزشون باشم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

این میگه باید کلا خانواده منو خانواده خودت بدونیاونا معذرت میخوام هرچی برینن به من مهم نیستمن باید ا ...

وایییی انگار شوهر منو میگی ،

هی میگه دخترشون باش 

اخه مردحسابی اونا دختر نمی دونن

بخدا مادرشوهرم حتی فحش داده بهم 

از حسادت و بدذاتی یه دعواهایی درست کرده که کارم کشید به روانشناس

مشاور گفت این اصلا خودش باید بیاد تراپی ..

بعد شوهرم انتظار داره من باهاشون گرممممم صمیمی و گل و بلبل باشم