الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا تو عمرت قران خوندی ؟ میپونی یکی از اسامی سوره های قران سوره جن هست ؟
اره گلم من هر روز میخونم بله هست اخه ما میدونین ما ک رفته بودیم پادوی انقلاب ی اخوند اومد گفت که امام علی جنارو تو ی دنیهی دیگه حبس کرده و اونا هیچ دسترسی ب این دنیا ندارن پس اینا ک ما تو این دنیا میبینیم چیه عزیرم
اره گلم من هر روز میخونم بله هست اخه ما میدونین ما ک رفته بودیم پادوی انقلاب ی اخوند اومد گفت که ام ...
نه همچین چیزی نیست که امام علی انجام داده باشه ، دنیای اونا با ما تفاوت داره تو یه بعد زمانی زندگی میکنیم ولی خوراک و شکل و اندازه و سن اونا با ما فرق داره اونا تو یه ارتفاع دیگه ای از. اسمون زندگی میکنن ، اونا هم کافر دارن هم مسلمان دین دیگه ای ندارن ، خوراکندارن با بو کشیدن تغذیه میکنن، شیطان یه جنه که با عبادت به مقام فرشته ها رسید ، اونا یه بعضی از حیوون ها نزدیک هستن و میتونن اونا رو تاثیر بزارن مثل گربه ، ما تا اونا رو با یه روش های خاص و حرام به زندگیمون دعوت نکنیم اونا نمیتونن با ما رابطه داشته باشن و اذیت کنن به هیچ عنوان فقط چیزی که هست ترس از ناشناخته هست ولی اگه پاش باز شد دیگه نمیره