2777
2789
عنوان

اخر جن وجود داره یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 88 پست

یه کاربری بود معلم بود با همسرش تو یکی از روستاهای جنوب بود باور کن یه چیزایی از اون روستا در مورد جن می‌گفت من کلا دیگه باهاش صحبت نکردم.

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا تو عمرت قران خوندی ؟ میپونی یکی از اسامی سوره های قران سوره جن هست ؟

اره گلم من هر روز میخونم بله هست اخه ما  میدونین ما ک رفته بودیم پادوی انقلاب ی اخوند اومد گفت که امام علی جنارو تو ی دنیهی دیگه حبس کرده و اونا هیچ دسترسی ب این دنیا ندارن پس اینا ک ما تو این دنیا میبینیم چیه عزیرم

ب هر الاغی بیشتر از حدش یونجه بدی فاز یال (:

اره گلم من هر روز میخونم بله هست اخه ما میدونین ما ک رفته بودیم پادوی انقلاب ی اخوند اومد گفت که ام ...

نه همچین چیزی نیست که امام علی انجام داده باشه ، دنیای اونا با ما تفاوت داره تو یه بعد زمانی زندگی میکنیم ولی خوراک و شکل و اندازه و سن اونا با ما فرق داره اونا تو یه ارتفاع دیگه ای از. اسمون زندگی میکنن ، اونا هم کافر دارن هم مسلمان دین دیگه ای ندارن ، خوراک‌ندارن با بو کشیدن تغذیه میکنن، شیطان یه جنه که با عبادت به مقام فرشته ها رسید ، اونا یه بعضی از حیوون ها نزدیک هستن و میتونن اونا رو تاثیر بزارن مثل گربه ، ما تا اونا رو با یه روش های خاص و حرام به زندگیمون دعوت نکنیم اونا نمیتونن با ما رابطه داشته باشن و اذیت کنن به هیچ عنوان فقط چیزی که هست ترس از ناشناخته هست ولی اگه پاش باز شد دیگه نمیره