hhgjghffhj مدیر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1728 عنوان حس ششمی حرفه ای😎 | مشاهده متن کامل بحث + 10612 بازدید | 2157 پست مامانم چند سالشه 1404/08/02 | 19:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 24058 نه بی منظور حرف میزنه ایول درسته دیگه چی از خودم و همسر ایندم حس میکنی؟داییم امسال وکالت میاره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 عزیزم میشه بگی همسرم چقد دوسم داره و مشکلاتی که توی زندگیم داره مقصرش منم یا اون ممنون دوست داره ولی اونم ادمه و کم میاره گاهی وقتا که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
۲۶۲۶ عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 1062 نه ازدواج به این زودیا نداری بهم بگو رابطه و مریم و محمد چی میشه؟محمد دوسش داره؟خیانت نمیکنه..هرچی ب ذهنت میاد بگو
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 ایول درسته دیگه چی از خودم و همسر ایندم حس میکنی؟داییم امسال وکالت میاره؟ خودت و همسر آینده ات که من مطمئنم دو تا آدم با کلاسینآره میاره که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 24058 آره اگه میرفتم که دل بسته میشدم اون فقط به فکر....بود لاشی فک کن میگفت بچه های دانشگاه دروغ میگن کثیفه ظاهرش خوبه چشاش هوله اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 حست درباره من میگی حس خوب میگیرم ازت اهل نماز و دعا خوندن هستی ؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 24058 خودت و همسر آینده ات که من مطمئنم دو تا آدم با کلاسینآره میاره قوربونت برم خواهر داره؟رابطم با خانوادش چطوره؟داداشم چه رشته ای میره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 کثیفه ظاهرش خوبه چشاش هوله ارهههههههه فک کنم دیشب عکس لخت میداد بهم من که گفتم نه بهم شروع کرد به فحش دادن😏 که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
صدیقهم عضویت: 1404/03/29 تعداد پست: 1071 دوست داره ولی اونم ادمه و کم میاره گاهی وقتا عزیزم رابطه زناشویی پ و ص درست میشه؟مادر میشه؟ کی؟ پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش قشنگه!
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 قوربونت برم خواهر داره؟رابطم با خانوادش چطوره؟داداشم چه رشته ای میره؟ خدا نکنه قلبم آره نهایتا یه دونه خواهر عالی(از اینایی که حرفش خیلی برش داره)داداشت هم اگه نهمه تجربی که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 عزیزم رابطه زناشویی پ و ص درست میشه؟مادر میشه؟ کی؟ آره تا چند وقت دیگه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 24058 ارهههههههه فک کنم دیشب عکس لخت میداد بهم من که گفتم نه بهم شروع کرد به فحش دادن😏 عوضی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 قوربونت برم خواهر داره؟رابطم با خانوادش چطوره؟داداشم چه رشته ای میره؟ پرشین بخواد پیشنهاد بده چه جوری پیشنهاد میده ؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
فرشتهrfh عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 608 حس خوب میگیرم ازت اهل نماز و دعا خوندن هستی ؟ بنظرتون جنسیت اوین بچم چیه برام فرقی نداره فقط دوست دارم بدونم مرسی عزیزم