2777
2789
سلام واسه بچه من هم جستجو میگی کی ازدواج می‌کنه .طلاق داره یا نه؟همسرش شاغله؟

بچه اتون طلاق نداره

آره شاغله

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره واقعا من هیچ موقع ندیدم بهم چیز بد بگه همیشه محترمانه جواب میده دیگه چی حس می‌کنی از پرشین؟دیشب ...

خوشش اومده ولی نه به چشم زنش....

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

چرا اینقد زود نی نی میخوای؟من حسم بین دو تا سه ساله امسال اقدامی میکنی ولی سه تا چهارسال دیگه بغلته

عاشق بچم هم من هم شوهرم سنمون هم خودم سی هستم نمیشه زیاد طولش داد دعا کنید امسال حامله بشم یعنی برای امسال برام حاملگی حس نکردین ؟

چرا اینقد زود نی نی میخوای؟من حسم بین دو تا سه ساله امسال اقدامی میکنی ولی سه تا چهارسال دیگه بغلته

عاشق بچم هم من هم شوهرم سنمون هم خودم سی هستم نمیشه زیاد طولش داد دعا کنید امسال حامله بشم یعنی برای امسال برام حاملگی حس نکردین ؟

عاشق بچم هم من هم شوهرم سنمون هم خودم سی هستم نمیشه زیاد طولش داد دعا کنید امسال حامله بشم یعنی برای ...

اگر باشه اخرای سال الا نه 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

خوشش اومده ولی نه به چشم زنش....

بابا مرتیکه روانی منصوری که خودش هم می‌گفت به عنوان.....خوشش اومد 

آقای پرشینی به چه عنوان خوشش اومده؟

من هنوزم میگم فیزیوتراپی

خداکنه دولتی یا پردیس؟شهر خودم یا شهر دیگه؟

بابا مرتیکه روانی منصوری که خودش هم می‌گفت به عنوان.....خوشش اومد آقای پرشینی به چه عنوان خوشش اومده ...

حس مثبتی داره دربارت کنجکاوه خوشش اومده حمایتگره 

ممنون عزیزم میشه یه چندتا از ویژگیهای اخلاقیم رو بگی لطفا

مهمون دار خوبی هستی ؟

آدم مهربونی؟

عاشق حیوانات 

مذهبی ؟

خانواده دار ؟

واسه خودمم میگی چند ماه دیگه به خواستم میرسم میخوام یه خرید انجام بدم .و اینکه خریدش خوبه باخریدش خ ...

آره عزیزم همش مثبت حس کردم 

خب دیگه گفتم که شک کردی به نظرم خیلی پیگیر نشو خیانت کرده و این چیزا چون من بعید می‌دونم همچین آدمی ...

عزیزم من در آینده شاغل میشم یا خونه دار!؟ 

شاغل دولتی یا ازاد؟ 

زمان شاغل شدنم دوره یا نزدیک؟