hhgjghffhj مدیر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1728 عنوان حس ششمی حرفه ای😎 | مشاهده متن کامل بحث + 10623 بازدید | 2158 پست مامانم چند سالشه 1404/08/02 | 19:56 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 خدا نکنه عزیزم بله بهترینا براتون اتفاق میفته مطمعنم عزبزدلی که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 سلام واسه بچه من هم جستجو میگی کی ازدواج میکنه .طلاق داره یا نه؟همسرش شاغله؟ بچه اتون طلاق ندارهآره شاغله که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
خاومطلا عضویت: 1400/02/06 تعداد پست: 26 پسر ممنون عزیزم میشه یه چندتا از ویژگیهای اخلاقیم رو بگی لطفا
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 24059 آره واقعا من هیچ موقع ندیدم بهم چیز بد بگه همیشه محترمانه جواب میده دیگه چی حس میکنی از پرشین؟دیشب ... خوشش اومده ولی نه به چشم زنش.... اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
فرشتهrfh عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 620 چرا اینقد زود نی نی میخوای؟من حسم بین دو تا سه ساله امسال اقدامی میکنی ولی سه تا چهارسال دیگه بغلته عاشق بچم هم من هم شوهرم سنمون هم خودم سی هستم نمیشه زیاد طولش داد دعا کنید امسال حامله بشم یعنی برای امسال برام حاملگی حس نکردین ؟
فرشتهrfh عضویت: 1404/02/06 تعداد پست: 620 چرا اینقد زود نی نی میخوای؟من حسم بین دو تا سه ساله امسال اقدامی میکنی ولی سه تا چهارسال دیگه بغلته عاشق بچم هم من هم شوهرم سنمون هم خودم سی هستم نمیشه زیاد طولش داد دعا کنید امسال حامله بشم یعنی برای امسال برام حاملگی حس نکردین ؟
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 خودت حس میکنی من بین فیزیو دامپزشکی رواشناسی هوشبری چی میرم؟ من هنوزم میگم فیزیوتراپی که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 24059 عاشق بچم هم من هم شوهرم سنمون هم خودم سی هستم نمیشه زیاد طولش داد دعا کنید امسال حامله بشم یعنی برای ... اگر باشه اخرای سال الا نه اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 خوشش اومده ولی نه به چشم زنش.... بابا مرتیکه روانی منصوری که خودش هم میگفت به عنوان.....خوشش اومد آقای پرشینی به چه عنوان خوشش اومده؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 24059 من هنوزم میگم فیزیوتراپی خداکنه دولتی یا پردیس؟شهر خودم یا شهر دیگه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
m_k_77 عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 164 بچه اتون طلاق ندارهآره شاغله واسه خودمم میگی چند ماه دیگه به خواستم میرسم میخوام یه خرید انجام بدم .و اینکه خریدش خوبه باخریدش خوشحالم یانه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 24059 بابا مرتیکه روانی منصوری که خودش هم میگفت به عنوان.....خوشش اومد آقای پرشینی به چه عنوان خوشش اومده ... حس مثبتی داره دربارت کنجکاوه خوشش اومده حمایتگره اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 ممنون عزیزم میشه یه چندتا از ویژگیهای اخلاقیم رو بگی لطفا مهمون دار خوبی هستی ؟آدم مهربونی؟عاشق حیوانات مذهبی ؟خانواده دار ؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6491 واسه خودمم میگی چند ماه دیگه به خواستم میرسم میخوام یه خرید انجام بدم .و اینکه خریدش خوبه باخریدش خ ... آره عزیزم همش مثبت حس کردم که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
arjhina عضویت: 1402/10/14 تعداد پست: 1544 خب دیگه گفتم که شک کردی به نظرم خیلی پیگیر نشو خیانت کرده و این چیزا چون من بعید میدونم همچین آدمی ... عزیزم من در آینده شاغل میشم یا خونه دار!؟ شاغل دولتی یا ازاد؟ زمان شاغل شدنم دوره یا نزدیک؟