2777
2789
حس میکنم یکم حساس شدی رو یک موضوع کوچیکه و داری بزرگش میکنی؟نیما آدم قد بلند و از اینایی که خیلی اهل ...

نمیدونم یه کوچولو شک کردم اما به حسم مطمئن نیسم تو چی حس میکنی؟🥲

اره به شدت آینده نگره اما قدش بلند نیست

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم یه کوچولو شک کردم اما به حسم مطمئن نیسم تو چی حس میکنی؟🥲اره به شدت آینده نگره اما قدش بلند ...

خب دیگه گفتم که شک کردی 

به نظرم خیلی پیگیر نشو خیانت کرده و این چیزا 

چون من بعید می‌دونم همچین آدمی باشه 

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

خب دیگه گفتم که شک کردی به نظرم خیلی پیگیر نشو خیانت کرده و این چیزا چون من بعید می‌دونم همچین آدمی ...

امیدوارم همینجوری باشه اخه نمیدونم‌ درک میکنی یا نه من یه بار خیانت دیدم از اون موقع همیشه ترسشو دارم با اینکه فراموش کردم کلا

یه سوال میپرسم سوال آخره هرچی به دلت افتاد بگو من و نیما ب هم میرسیم؟🥲

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..

حس میکنم یکم حساس شدی رو یک موضوع کوچیکه و داری بزرگش میکنی؟نیما آدم قد بلند و از اینایی که خیلی اهل ...

منم یخورده حس ششم هستم پوستت سفیده چشات درسته قدت متوسطه چند رپز پیش اتفاق خوبی برات افتاده؟