2777
2789

شاید از دید بقیه خیلی مسئله پیش پا افتاده ای باشه ولی بنظر من اصلا کمرنگ نیس اینو همه کسایی که کشیدن می‌فهمن.   وقتی  همش دنبال محبت مادری و انواع خدمات میدی به مادرت بعدم وقتی مریض شدی براش مهم نباشه یا  تورو نادیده بگیره . موقع غذا هم خواهرت رو صدا بزنه ولی تورو صدا نزنه و بگه من واسه خودمون غذا درست کردم منظورش خودش و خواهرمه یعنی من جز اونها نیستم ‌ 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

من مادرشوهرم اینجوریه بین پسراش .وای متنفرم ازین کاراش

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه مادر خودت نیس ببینی چقدر درد داره تمام عزت نفس بچه خورد میشه

دقیقا خیلی دردناکه .حس میکنی هیج ارزشی نداری .بعد بدترش اینجاس تو نمیتونی اونطوری رفتار کنی .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

منم هستم با اینکه آخرین بچم ولی به کل ازشون ناامیدم و باهاشون صحبت نمیکنم دیگه هم توقعی ندارم

منم آخرین بچم و بیشترین خدمات رو میدم و خیلی دوس دارم مادرم رو شبها پاش ماساژ میدم همه کارا خونه رد میکنم محبت میکنم ولی اون خواهرم که سرش داد میزنه و بد وبیراه بهش میگه رو دوس داره اون ده سال از من بزرگتره و مامانم وقتی اون مریض شه مثل پروانه دورش میگرده ولی منو میگه اسنپ بگیر برو دکتر 🥲اما اونو مثل بچه کوچیک میبره .. و حتی موقع چایی اونو فقط میگه  چند بار با ناز میارتش  ولی منو انگار سرراهی هستم  حتی ته مونده اشون نمیده 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
دقیقا خیلی دردناکه .حس میکنی هیج ارزشی نداری .بعد بدترش اینجاس تو نمیتونی اونطوری رفتار کنی .

اره بخاطر خدا صبر میکنم من وظیفه ام بعنوان فرزند انجام میدم . ولی آدم مادرش دوستش نداشته باشه امن ترین نقطه زندگیش خرابه 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
منم آخرین بچم و بیشترین خدمات رو میدم و خیلی دوس دارم مادرم رو شبها پاش ماساژ میدم همه کارا خونه رد ...

منم همین ببین به زور نمیشه محبت گدایی کرد وقتی دیگه امیدوار به اون آدم نباشی همه چی حل میشه

منم همین ببین به زور نمیشه محبت گدایی کرد وقتی دیگه امیدوار به اون آدم نباشی همه چی حل میشه

احساس تنهایی نمیکنی؟ آخه آدما همه حداقل میگن محبت مادرمون داریم ولی ماها که مادرمون دوستمون نداره احساس می‌کنیم تنها ترین دختر عالمیم .  تصمیم دارم منم دیگه دوستش نداشته باشم  و دلم براش نسوزه   تو چجوری کنار اومدی با موضوع

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
دقیقا مثل اون بین منو خاهرام فرق میزارهاونارو خیلی دوست داره هم اون هم شوهرش

چه رفتارهایی داره شدیده این تفاوت؟ تو به اندازه خواهرا برا مادرت خوبی کردی ؟

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني