2777
2789
عنوان

کیا سنگدل هستن

127 بازدید | 35 پست

از شرایطی که خودتون حس کردید خیلی سنگدل هستید یا بقیه بهتون گفتن بگید یا درکل چطور شخصیتی دارید

البته منظورم سنگدل بد نیست بیشتر منظورم اون قوی بودن زیاده که آدمای ضعیف نمیتونن درک کنن اسمشو میذارن سنگدل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستم اعلام حضور کنم دیدم منظورت سنگدل بد نیست، جز اون بدا هستم پس هیچی دیگه...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭  به‌نام‌آزادی☝🏻

کی ها ب شما گفتن سنگدل؟؟

معمولا پسرا ب دختر منطقی و عاقل میگن  سنگدل !

چون دختر منطقی پا نمیده بهشون 

براشون معمولا این دختر جذاب هس

ولی خب برای نرم کردن دختر منطقی

برچسب سنگدلی میزنن

من کینه ای،عقده ای،انتقام جو‌،وحشی،سلیطه،روانی و خشن هستم

پس حتما کتاب 

نیروی حال 

را مطالعه کنین

خیلی ب خودتون برچسب زدین 

البته این احساسات طبیعی هس در همه انسانها در شرایطی  ولی برچسب زنی ب خودتون خب نیس 

و بتونین کنترل کنین این احساسات 

نه اونا تو را کنترل کنن و خودتو با این احساسات ، معرفی کنین

پس حتما کتاب نیروی حال را مطالعه کنینخیلی ب خودتون برچسب زدین البته این احساسات طبیعی هس در همه انسا ...

اخه من رکم با خودم

اصلا ادم عادی نیستم

علتش اینه همش دارم بد میارم حتی واسه ساده ترین چیز ها بازخواست میشم به حدی اگه نفس بکشم یکی میگه چرا نفس میکشی و ۶ تا فحش پشتش

پیش خودم فکر میکنم لابد خار دارم

از ادما تنفر پیدا کردم حتی نزدیکم میشن نگاشون نمیکنم و فاصله میگیرم

دیگه تحمل ندارم

﴿🩵🐬﴾

منم دوس دارم باشم.اگه راه حل داشتین ریپلای کنین.بوس بهتون

کتاب نیروی حال 

را مطالعه کنین

بهترین کتابی هس ک خودم خوندم

واقعا عالیه 

من خودم کتابهای روانشناسی و خودشناسی مطالعه کردم 

با مطالعه این کتاب

توهمات و احساسات شما را کنترل نمیکنن و اسیرشون نمیشی