2777
2789
عنوان

دخترای مجرد دور و بر بیست سال بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 81 پست
بخدا اگه زیاد تنها موندیم بهترین راه بچه آوردن از پرورشگاهه نه از شوهر کردن ابی گرم نمیشه

من خاستگار هم دارم ولی رد میکنم زیاد تنها موندنه برام مهم نیس میدونی چون مجرد تنها خیلی بهتر از متاهل تنهاس بیشتر هدفم مهاجرت و بچه اورد نه یعنی تنها استفاده ای که شوهر برام داره اینه که یه بچه برام بیاره که اینم خداروشکر حل شدس😂

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

من لباسای باز خوشم نمیاد حقیقتا اصن برام مهم نیستن پسرا فقط میخاستم دلیلشو بدونم وگرنه که من همینم ک ...

خیلیم عالی
همونی که هستی باش

گور بابای کسی که بهت بگه زشت  

اگر برگشتند فراموش نکنید که چگونه رفتند. .خنده بر لب میزنم تا کَس نداند دردِ من.   از چشمم ک بیوفتی دیگ جلو چشمم بشینی نمیبینمت 🚶🏻‍♀️🗿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیم عالیهمونی که هستی باشگور بابای کسی که بهت بگه زشت

من و سیسیام شما همه 😂🧡

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

من اصن قصد ازدواج ندارم تا وقتی ادم درست پیدا نشه اگرم هیچوقت پیدا نشه که ازدواج نمیکنم مث یه امر وا ...

اهان خب ببین ،پسرا به کسی پیشنهاد نمیدن که قشنگه،بلکه به کسی پیشنهاد میدن که فکر میکنن قبول میکنه ،مثلا هر چی بی‌حجاب تر پیشنهاد بیشتر 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

منم همه خواستگارام سنتی ان مورد پسند مادر طرف یا خواهراش قرار میگیرم حقیقتا خوشم نمیاد اینطوری ولی ن ...

خب همونا دنبال ازدواجن ممکنه پسرشون یجا دیده باشن خوششون اومده باشه به مادرشون بگن درخواست بده. 

این پسرایی که تو خیابون میرن دنبال طرف فقط دنبال سرگرمین و دنبال روابط چند روزن یه مشت لاشیای بی سر و پا که بعد یه سال طرف دلشونو میزنه میرن سراغ بعدی. 

اهان خب ببین ،پسرا به کسی پیشنهاد نمیدن که قشنگه،بلکه به کسی پیشنهاد میدن که فکر میکنن قبول میکنه ،م ...

این روشنم کرد مرسی❤

خب همونا دنبال ازدواجن ممکنه پسرشون یجا دیده باشن خوششون اومده باشه به مادرشون بگن درخواست بده. این ...

بعید میدونم پسرا دیده باشن جز پسرخالم بقیشون ندیدن منو و خب منم رد کردم بدون دیدن چون موردای اکازیونی نبودن البته الان دیگه پسرای جوون کمتر ازدواج میکنن سن ازدواج بالای 30 35 رفته