2777
2789

اولا که خیلی تبریک میگم واقعا دمتون گرم مطمئنم خیلی زحمت کشیدین 

و امیدوارم همیشه مسیر زندگیتون پر از موفقیت و رسیدن به اهدافتون باشه

فقط من یه مشکل دارم که اگه کمکم کنید ممنون میشم

من امسال تیر ماه شروع کردم درس خوندن با مشاور و کلاس ماز اما نمیدونم چرا دست و دلم به کار نمیره اصلا نمیتونم برم سمت کتاب یعنی از تیر تا حالا که آبانه هیچ کاری نکردم 

و امسالم فقط میخوام نهایی دوازدهم بخونم ( چون یکم ناخوش احوالم پایه ضعیفی هم دارم نمیتونم کنکورم هندل کنم)

ولی خیلی تنبل و بی عرضه م اصلا اراده کنار گذاشتن این گوشیو ندارم یا همش این دستمه یا خوابم  حال روحیمم زیاد خوب نیست و حتی دوست ندارم برم پیاده روی 

تروخدا راهکاری ،‌پیشنهادی ، کتابی چیزی نمیشناسین که بهم کمک کنه بتونم نظم وارد زندگیم کنم و یکم پشتکار داشته باشم

یکی بهم گفت کتاب ورونیکا میخواهد بمیرد رو بخون چند صفحه شو خوندم ولی هنوز به نکته جالبی نرسیدم

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد 

واقعا هیچکس قبول نشده ؟ 

عزیزان تاپیک های قبلی منو از ۱۴ آبان به قبل جدی نگیرید چون یه مدت سادیسم درونم بیدار شده بود وچرت و پرت میگفتم یه تاپیکم زدم گفتم دروغن ولی چون حجم زیادی  از عذاب وجدان بهم وارد شد پشیمون شدم گفتم نی نی یار پاکش کرد