2777
2789
عنوان

خدایی مدیریت یه زندگی خیلی سخته

361 بازدید | 37 پست

اگر فقط خودمون و شوهرمون بودیم اوضاع خوب و بد پیش میرفت ولی وقتی خانواده ها کنترل داشته باشن و خودشونو به هرچی کار بدن واقعا همه چی سخت میشه 

مخصوصا شوهر گزارشگر داشتن که همه چیو به ننش گزارش میده 

گاهی خیلی خسته میشم و اعصابم بهم میریزه ولی تحمل میکنم 

شوهر من همه چیزش خوبه بجز دهن لقش.  ینی هر تصمیمی بگیریم ب خونوادش ک هیچی به رفیقاشم هیچی ب رهگذر کوچه و خیابونم میگه،  بخاطر همین زندگیمون هیچ پیشرفتی نداره.  هرچیم میگم نگو به گوشش نمیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رفتار دیوونه کنندس بخداحالا منکه اجازه نمیدم اونا دخالتی کنن تو زندگیم ولی میشیم سوژه ی غیبتاشون

منم سوژه غیبت هاشونم و  راستش به کتفمم نیست

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

میدونم ربطی نداره ولی دیدم خیلی خانما شاکین از این مورد خواسم بپرسم

پارتنرم چن ساله با همبم و قراره ب زودی جدی شه همه چیش اوکیه فقط اینکه تک فرزنده و پدرش هیچوفت نیس و کازش جوریه ک دوره و خیلی کم خونس و انگار ایشون شوهر مامانشه ببره و بیاره و خرید کنه

خورش میکه بعد ازدواج درست میشه و من متاهل شم دیگ این چیزا نیس ولی نگرانم بنظرتون بعد ازدواجم همینه یا درست میشه؟؟

منم به هیچ جام نیست ولی از شوهرم حرص میخورم، هیچ کار یواشکی نمیتونیم انجام بدیم ما

شوهر منم همین بود خودش سریه جریانی که باهاشون داشت محکم  سرش به سنگ خورد وادم شد

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چرا قبل ازدواج 

درباره معیارها ازدواج مثل استقلال عقلی خواستگارتون 

تحقیق نکردین؟

یا تو مراسم خواستگاری 

درباره ش صحبت نکردین؟؟

همین سهل انگاری شما دخترا هس

ک موجب میشه

والدین ، پسرشون مستقل بار نیارند !

سختگیریها شما دخترا باشه

والدین حتی خودتون هم ب عنوان مادر اینده تو تربیت فرزند مستقل 

دقیق تر میشین