2777
2789

خوبه؟؟

من تازه امروز خریدم 

اولین بارمه خریدم 

کم باید بزنم صورتم؟؟

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بی بی کرم گابرینی استفاده میکنم رو صورتم خیلیی خوبهه راضیم ولی خاهرم مارک فارماسی استفاده می‌کنه به صورت من زیاد جالب نیست ولی خودش خیلی راضیه و عالی هست بستگی به پوستت داره عزیزم

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

منم بی بی کرم گابرینی استفاده میکنم رو صورتم خیلیی خوبهه راضیم ولی خاهرم مارک فارماسی استفاده می‌کنه ...

من اولین بارمه که خریدمه 

اینم نمیخام زیاد استفاده کنم 

میترسم پوستمو خراب کنه 

مارک فاماسی خریدم

اره گلم باید مقدار کمی بزنی.من ضدافتاب بی رنگ میزنم برای کاورشم روش بی بی کرم فارماسی میزنم یکم

شما مارک فارماسی چند گرفتین؟پوست رو خراب نمیکنه؟ 

به من گفت شماره ۲ بهت میخوره

بی بی کر م با سیسی کرم چه فرقی داره میدونی من پوستم چربه خواستم ببینم کدومش بهتره

والا من خودم اولین بارم بود که خریدم 

فک کنم خانمه گفت سیسی واسه پوستای چربه 

بازم سرچ کن