سلام دوستان من در هفته نهم بارداری هستم پیش دکتر شاددل رفتم و به خاطر کم خونی شدید سال 95 که منجر به 2 ماه بستری شدن در بیمارستان شریعتی شد من را نپذیرفتند و گفتند باید به فوق تخصص بارداری پرخطر مثل دکتر اسلامیان یا حنطوش زاده مراجعه کنم شما چه دکتر خوبی در این مورد پیشنهاد می کنید
البته یک جلسه پیش دکتر اسلامیان رفتم ولی 4 تا 4 تا داخل می بردند و بین صحبت با من در حالیکه ابراز نگرانی از بیماری TTP قبلی من داشتند به بیمار دیگری مراجعه کردند و من حدود 40 دقیقه در اضطراب بودم و در نهایت ساعت 10:30 شب یه سری آزمایش دستیارشون برای من نوشتند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون از پاسخ تون بله به مطب ایشون مراجعه کردم بیش از حد شلوغ بود متاسفانه دکترهای خوب خیلی شلوغن و ...
اگر یکم تحمل کنید شک نکنید جواب خواهید گرفت. ایشون تخصص و تجربه خیلی خوبی دارن، تعهد دارن و اهل ریسک نیستن و جواب آخر همه دکترها رو همون اول بهتون میگن