2777
2789
عنوان

همونم ک گفتم دیشب خیانتو فهمیدم

98 بازدید | 11 پست

اینجا گفتن ریز مکالمه و پیام دربیار نگا کردم شهریورم پیام داده بش نتونستم ادامه بدم ماها قبلو دیگه تحمل خوردشدنم رو نداشتم الان منو اورده خونه مامانش ب اجیش ک متاهله بگم جریانو؟

اون خواهرشه، برادرو ول میکنه طرف عروس رو بگیره؟؟؟

اول مدرک بعد ببین میتونی ببخشی و فراموش کنی یا کلا تصمیمت چیه؟ چون مسئله دیگه عشق و زندگی و ... نیست، اعتماده!

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول مدرک جمع کن چون قاضی بدون مدرک حتی حرف هاتم گوش نمیده 

مدارک رو که جمع کردی مخفیانه وکیل بگیر کارات رو انجام بده 

اون خواهرش و هم خونش هست برادرش هم مقصر باشه ممکنه طرف داداشش باشه هرچی باشه تو فقط یک فامیل کاغذی برای اونی نه بیشتر

اون خواهرشه، برادرو ول میکنه طرف عروس رو بگیره؟؟؟اول مدرک بعد ببین میتونی ببخشی و فراموش کنی یا کلا ...

دارم روانی میشم میدونم طرف اونه و حرفشو باور میکنه ولی میخام مدارک ک چنتا اسکرین شات هست رو نشون بدم متاسفانه پیام کاملشو ک ندارم

خدا صبرت بده🫂بنظرم منطقی رفتار کن به کسی نگو و مدرک جمع کن بعدا انکار نکنه

همین الانم ک اسکرین همراه من رو برای خودش فرستادم قبول نمیکنه میگه نه این چت کاری بوده

اون خواهرشه، برادرو ول میکنه طرف عروس رو بگیره؟؟؟اول مدرک بعد ببین میتونی ببخشی و فراموش کنی یا کلا ...

الان میره تو گوشیو نگا میکنه میگم حتما با اون داره چت میکنه

دارم روانی میشم میدونم طرف اونه و حرفشو باور میکنه ولی میخام مدارک ک چنتا اسکرین شات هست رو نشون بدم ...

نه اصلا. هنوز نمیدونی میخوای چیکار کنی پس نباید خودتو لو بدی! میدونی خیلی سخته اما تحمل کن

الان میره تو گوشیو نگا میکنه میگم حتما با اون داره چت میکنه

خب بکنه. سعی کن خودتو آروم کنی تا فکرت کار کنه. خدا نشونه هارو میفرسته