2777
2789
عنوان

مادربزرگم پانزده سال پیش ازخونه رفت وبرای همیشه برنگشت😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 22172 بازدید | 232 پست
من باور میکنم چون خودمم به این حد از جنون و خستگی رسیدم فقط یه لحظه چهره ی پریشان مامانم اومد جلو چش ...

منم فقط دخترم و پسرم صورت معصومشون از ذهنم گذشت رفتم خونه ی مامان ..نرفتم 

کیم نه بیلیر. کیم نه چکیر🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم به خدا سر بابا بزرگمو از پشت می‌بردم تو نماز خوندنش ناراحت نشیا ولی خیلییییییییییی بی خیالین ...

اوایل روزنامه اینوراونور خیلی تمام شهراروگشتن نبود که نبود بچه هاش ازدواج کردن نوه دارشدن اون هنوز پیدانشده منم که جزنوه های بزرگشم

پسرا هم احتمالن بخاطر خانمشون دخالت نمیکنن

ریدم هم تو اون زنش هم پسراش بیغیررررررررررت اعصابم خورد شد اون‌ کشی اینجوری واسه مامانش سیب زمینی هست زنش بره با یکی دیگه رابطه هم داشته باشه مشکلی نداره........ 😑

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

من بهت میگم کجاست. اگه زنده باشه (ایشاء الله که زنده است) داره زندگیش رو در کمال آرامش سپری میکنه و هیچ غصه ای هم نداره. زنی که اینجوری زندگی رو ول کنه بره صددرصد میتونه یک زندگی رو از نو بسازه. من که مادربزرگ شما رو نمیشناسم اما شما باید بدونید که چه شخصیتی داشته. فکر کنم آدم خودساخته و جسور و بااعتمادبنفسی بوده.   

هیچ وقت برای اصلاح دیر نیست، اطراف خودت چند تا زن خراب میبینی؟ خیلی کم هستن ولی همون کم هم واقعا فاس ...

ببین مسأله اینجاست که بی عفتی عادی سازی شده و میل برای ارتکاب گناه زیاد شده

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

منم فقط دخترم و پسرم صورت معصومشون از ذهنم گذشت رفتم خونه ی مامان ..نرفتم

کار خوبی کردی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یه عصر یادمه پاییز هم بود به بهانه خرید سبزی بیرون رفت وهیچوقت برنگشت شب قبلش پدر بزرگم کتکش زده بود ...

ببخشیدخاک برسربچه های بی عرضش

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
چطور باید این قضیه رو بفهمیم چرا هیچوقت هیچکی نفهمید

نمیشه فهمید 

چون کسایی که بی نام و نشان دفن میشن هیچ اثری ندارن دیگه

خدابیامرز سیروس گرجستانی هم می گفت پدرش یه روز از خونه میره و دیگه برنمیگرده

یا یه دوستی من دارم که می گفت پدربزرگش سالها پیش بیمار میشه از روستا میاد شهر تنهایی

تو بیمارستان فوت می کنه چون کسی همراهش نبوده خود بیمارستان دفنش می کنه البته خیلی قدیم

بچه هاش بعد از چند روز میرن شهر دنبالش که بیمارستان میگه فوت شد دفنش کردیم 

از قبرش هم اطلاعی نداشته بیمارستان