2777
2789

می‌خواستیم بریم عقدی دختر همسایه مون بعد من دستبندی به دستم کرده بودم یهو دید کلا از این چیزا بدش میادگفت این چیه به دستت گفتم دستبند گفت نمیشه حالا بدون این بری گفتم نه دستم خالیه بدم میاد 

بعد گفت خوبه خیلی خوبه منم گفتم تو به کارهای زنونه دقیقا چیکار داری این چیزا اصلا به تو ربطی نداره یهو عصبانی شد و خیلی زورش گرفت دفعه اولش نیست ایندفعه منم خوب کردم جوابشو دادم بعدشم درش نیاوردم دستبندمو و رفتم عقدی 😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی به دستبند خیلی معمولی بدل بود کلا میگم از انگشتر و دستبند و این چیزا خوش ندارره

اخه عزیزم بدل چیه میندازی شوهرت خجالت زده میکنی بین مردم‌ توجشن کی بدل میندازه 

بدل برای پارک خوبه نه عروسی حدس زدم بدل بوده ک شوهرت بدش اومده 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

اه منم متنفرممممم دلم میخواد خفه شو کنم

این اشغال منم به سرتا پام نگاه میکنه رفتنی بیرون .مهمونی و...

اما جاریم شوهرش هیچی نمیگه بخدا میبینی یه شومیز هیلی کوتاه پوشیده با شلوار حذب کاریش نداره .میگه برو چه اشکالی داره .مجلس زنونه است .در حالی که تنها تو خیابونم اونجوری راه میوفته پیاده تا برسه به مجلس

اما شوهر من با اینکه با ماشین میرم بازم اجازه یه مانتو کتی بهم نمیده .لعنتی گور به گور

اخه عزیزم بدل چیه میندازی شوهرت خجالت زده میکنی بین مردم‌ توجشن کی بدل میندازه بدل برای پارک خوبه نه ...

آخه طلا نمیخره ک گدا واسم بعدشم اون واسش این چیزا مهم نیست اصلا هروقت من خوب بشم زورش میاد کلا میگم با این چیزا مشکل داره عقب مونده س