2777
2789
جا؟؟ مگه مثل مدرسس که جا داشته باشه هر کس؟😐💔نمیتونم روز اول برسم. شهر دیگع ای هستم

باو دارن ایسگات میکنن

اصلا به ترم بالایی ها رو نده اونجا

ممکنه دستت بندازن

به همشون بی محلی کن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ترم اولی برو آشنا بشی با محیط و استادها و قوانینهم با بچه‌ها آشنا میشیفکر کنم ترم اول اکثرا برن ...

نمیرسم اصلا فردا برم اون شهر

از روز دوم باید برم...

روز اول درس نمیدن نه؟ 

💄🩺

اگه قدش کوتاه باشه خیلی کارش سخت میشهکلا باید عقب بشینه🤦‍♀️😒

وای آره تخته رو نمیبینه بعد🥲

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

من همسن ترم پنجی و ترم شیشی ها هستم😂😂😂قلدری کنن میگم آهای من همسن خودتم

نه اونجا به سن و سال نیست

من مدیریت میخونم بعضیا تو کلاس سن پدر و مادرمو دارن ب خدا

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

نمیرسم اصلا فردا برم اون شهراز روز دوم باید برم...روز اول درس نمیدن نه؟

ترمتون دیرتر شروع شده همینجوری عقب هستین نمیدونم ممکنه هم درس بدن 

دیگه بعدش باید از همکلاسی‌هات بپرسی

رفتی بپرس درس داده یا نه جزوه بگیر و بگو تو گروه کلاسی عضوت کنن برای هر درس معمولا یه گروه میزنن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم