2777
2789
عزیزم من فکر می کردم آدمه

صد در صد اونم همین دیدی که شما بهش داریدو داره شاید اونم فک میکرد باهاش خوش رفتار باشی ولی الان نیستی

بعد وقتی میخواید ازدواج کنید چرا فکر این قسمتا رو نمیکنید؟؟ اون زمان سریع پیش میرید بعد که به مشکل میخورید راه چاره میشه اینکه اون بچه نیاد که شما راحت زندگی کنید . بچه خودتونم باشه رفتارتون همینه؟

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این تاپیک و نظرات کاربرا دلم خیلی گرفتاون پسر این خونه است هر چقدر بد نباید ترد بشهشما و همسرتون ...

دقیقا😐😐😐😐 نمیدونم کاربرای اینجا واقعا تو فکر و سرشون چی میگذره که چرت و پرت میگن فقط

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

من اینو نگفتم

خیلی دخترا البته این اشتباهات میکنن درگیر حس احساس ذوق میشن بعد شوهراشتباهی انتخاب میکنن بعد که احساس پرید از سرشون تازه با یکی دوتا بچه میگن ای داد هوار این شوهر بدرد نمیخوره بیچارم کرده !! خب همون اول یکم تفکر فکر راه بندازن اصلا شوهر اشتباهی انتخاب نمیکنن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده

خوش بحالن شوهرت ماهی پنجاه داره ماهیم هشت به تو میده

کاش منم شوهرم بچه داشت ولی وضعش خوب بود

هممون یه حسرتی داریم

پس بگذر و رد شو زیاد دقت نکن گاهی دقت دق ات میدهد

زندگیتو بکن

یعنی بچه ایی که این همه ادا داره و اذیت بهش بگیم مزاحم؟؟؟؟بسم الله

ول کن بیخیال حرفمو نمیگیری شوهرم یه چیزیش خوبه بچش که پیش مامانشه مگه اینکه کار داشته باشه وگرنه زیاد نمیاد بیادم با شوهرم میادو‌میره هیچوقت تنهاش نمیزاره میگه پسر جوانه بهرحال با یچه خودت فرق داره

صد در صد اونم همین دیدی که شما بهش داریدو داره شاید اونم فک میکرد باهاش خوش رفتار باشی ولی الان نیست ...

فکر اون هیچ اهمیتی برای ازدواج ما نداشت

بچه خودم اینکار رو بکنه میکشمش

از نامادری بیشتر از این نمیشه انتظار داشت از اینکه گفتین شوهرتون گفته که پسرم حرومزاده است هم مشخصه مشکل عقلی شدید داره همسرتون

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت؟؟؟؟؟ 

مثلاً چرا این کارو بکنم!؟

چون جز حرص و جوش برات هیچی نمیمونه 

ولی یه رابطه با احترام و مسالمت آمیز هم روحیه شمارو تقویت میکنه 

هم پسرش تغییر رفتار میده 

اگه بخوای بندازی روی دنده لج و لجبازی  توی این زندگی فقط باخت میدی 

و یه سوال اینکه  

تا کی میخوای حرص و جوش رفت و اومدنشو بخوری ؟ اخرش باید کنار بیای و با سیاست رفتار کنی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما