2777
2789
عنوان

بعد زایمان دست تنهام خیلی سخته عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 33 پست
بنطرت میتونم بغلش کنم بادگلوشو بگیرم

عزیزم مگه بچه دومت نیس ؟ قبلی رو چیکار میکردی ؟

سخت نگیر دستت میاد 

من بچه اولم بود خدا شاهده از همون تو بیمارستان همینکه دوساعت گذشت و بی حسی پاهام تموم شد خودم شیر میدادم بااینکه نمیگرف اصلا ، خودم عوضش میکردم بااینکه اصلا ندیده بودم چطوری عوض میکنن 

بچم زردی داشت شب تا صبح زیر مهتابی می‌داشتیم و هر دوساعت باید بهش شیر میدادم ،مامانم میخایید من و شوهرم دوتایی خوابمون رو نوبتی میکردیم حواسمون به بچه باشه 

مامانم فقطططط ظهر میومد آشپزی میکرد میرف شب موقع شام نیومد شام می‌ذاشت و ساعت ۱۰هم می‌خوابید 

من سزارین بودم تازه سخت تر هم بود.از روز دهم هم مامانم کلا گفتم نیاد .همسرم هم سر کار میرف شیفت شب هم داشت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنطرت میتونم بغلش کنم بادگلوشو بگیرم

اره بابا چرا نتونی 

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
عزیزم مگه بچه دومت نیس ؟ قبلی رو چیکار میکردی ؟سخت نگیر دستت میاد من بچه اولم بود خدا شاهده از همون ...

میدونی از بس فک کردم خل شدم 

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓