2821
2789

کاربر آقا تاپیک کرده چرا توقعات بالاست

از نظر ایشون با خونه مستأجری بدون ماشین و عروسی هم میشه زندگی رو ساخت 

فرض کنیم دختری قبول کنه 

این دختر مظلوم باید هزار مدل غر پسر ایرانی مادرپرست و خانواده اشو تحمل کنه از یه طرف اگر جانی بمونه باید استرس پول اجاره بها هم داشته باشه استرس خرج نکردن استرس بچه آوردن و نداری و هزار مشکل به خاطر فقیر بودن

قبول نداشتم حرفاشو

متاهل و متعهد💍🤍.عاشق همسرمم💞💗❤️. اهل مطالعه ، فیلم ، مسافرت و ایرانگردی ...عاشق ایران قشنگمون 🥰چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد ///من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزرگ‌ترین تناقض فرهنگ ایرانی که متاسفانه بیشتر هموطنان بهش دچار هستن همینه.

در زمانه‌ای که وضعیت اقتصادی، فرهنگ، تکنولوژی و نسل عوض شده می‌خوان همچنان به سبک دهه چهل و پنجاه زندگی کنن.

من نمونه دختری که اصلا مادی نبودم و انتظاراتم پایین بود، بااینکه خودم و خانوادم سر بودیم از همسرسابقم، ولی جز بیشعوری و بدجنسی و نمک نشناسی چیز دیگه ندیدیم ازشون 

🖤 بی شرف و بی وطن و وطن فروش فقط اونی که درد مردم و ایران براش مهم نیست... 🖤

من نمونه دختری که اصلا مادی نبودم و انتظاراتم پایین بود، بااینکه خودم و خانوادم سر بودیم از همسرسابق ...

با توهین مخالفم چون گناهه ولی با ذات ۱۰۰ درصد درکت میکنم موافقم 

هر چیزی ی اندازه ای داره

اگه از حدش فراتر بره بد هس اگه از حدش پایین تر هم بیاد بد هس

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

با توهین مخالفم چون گناهه ولی با ذات ۱۰۰ درصد درکت میکنم موافقم

چه توهینی ؟! اگه گناهم باشه من کردم شما چرا ناراحتی 

🖤 بی شرف و بی وطن و وطن فروش فقط اونی که درد مردم و ایران براش مهم نیست... 🖤