2777
2789
عنوان

دخترا اتقاقا همه چیز به قیافست

| مشاهده متن کامل بحث + 2795 بازدید | 162 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه شمالیا ک خوشون سفیدن قاعدتا باید برعکسشو بخوان😂

نه بابا من خودم شمالی ام اصالتا کلا قشنگ از نظرشون کسیه که پوستش سفیده حالا دماغش اندازه آینه بغل اتوبوس باشه کله مثل لونه کفتر باشه مهم نیست دختر باید سفید باشه🤣😂تو تهران اینطوری ندیدم تا الان

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

خمنظورم اینه اونایی که بخاطر قیافه رفتارشون عوض میشه ، یک پلنگ میبینن سریع خودشون رو می‌بازن و به اص ...

درسته ولی من ک نگفتم ادمی بخاطر قیافم رفته

من ایرادم انفاقا بها دادن زیاده که میرن وگرنه هبچکی تابحال نگفته قیافت بده 

اما مثلا جابی واسه کار رفتم طرف گفت نیا حس کردم از قیافم خوشش نیومد ک اینطور گفت یا کلا میرم تو جامعه میبینم پسرا برا دختری ک خوشگله تا اون سر خیابون با چشم دنبالش میکنن یا سرکار با دختری ک خوشگلع لاس میزنن همه سمتش میرن

خب مایی ک قیافع ساده ای داریم بعنی همیشه باید تنها بمونیم یا کار ندن بهمون 

عاشقم❤️

تو همون دهه ها هم بودن کسایی که ملاکشون زیبایی بوده

پس چییی😂😂این حمیرا و مهستی و خوشگل مشگلا همیشه تو بورس بودن

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

درسته ولی من ک نگفتم ادمی بخاطر قیافم رفتهمن ایرادم انفاقا بها دادن زیاده که میرن وگرنه هبچکی تابحال ...

خخوب تنها باشیم بهتر از اینه که توسط آدم هایی انتخاب بشیم که هولن .  یا مثلا خوبه بری جایی کار کنی که یکی خوشگل تر اومد موقعیت شغلیت تهدید بشه ؟ بنظرم فکر این چیزا رو نکن .‌اتفاق های مقدر شده و انسان مقدر شما برای شما ی روز میاد. نگران چیزی نباش بسپار به خدا

الان کی جواب منه خوشگل تنها را میده هان؟ب شانسه ب بخته ب اقباله ک اونم سگ ریده توش ماله منو

اونا فک میکنن تو رابطه ای سمتت نمیان😂😂خودتو نگیر تا بیان

عاشقم❤️

درسته ولی من ک نگفتم ادمی بخاطر قیافم رفتهمن ایرادم انفاقا بها دادن زیاده که میرن وگرنه هبچکی تابحال ...

عزبزم کاش عکستو میزاشتی میدیدم

حس میکنم دختر خوشگلی هستی مطمئنم

اگر یه کاری برات جور نشد خداروشکر کن شاید کارفرماتون بیشعور یا همکارای لاشی میخواستی بیفتی

به هرحال حکمتی داره شابد اونا تو کار معیارشون اینه ک ببخشید دختر رو هم بمالن

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

بنظرم حیا و نجابت و رفتار خوب مهم ترینه من خودم ملاکم همیناستپسر باید مرد باشه....مرد بودن به چهره ن ...

منم دنبال همینا بودم نه پول نه قیافه نه هیچی دنبال سادگی بودم ولی دیدم من از همه ساده ترم

عاشقم❤️

گذشت اون زمان عزیزم اون مال دهه شصت و پنجاه بود این چیزا

شما حاظری با کسی ازدواج کنی که ذات وخانواده وایمان نداشته  باشه ولی قیافه وپول داشته باشه؟؟ 

من که حاضر نیستم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

عزبزم کاش عکستو میزاشتی میدیدمحس میکنم دختر خوشگلی هستی مطمئنماگر یه کاری برات جور نشد خداروشکر کن ش ...

اره حتما قسمت نبود ایشالا جای دیگه درست شه برام

عاشقم❤️