2777
2789

اینو مینویسم ب عنوان یادگاری از روزای پر استرس و ناراحت کننده ی من …

عزیزان من نمیدونم تو رحمم رشد کردین یا نه نمیدونم قراره باهام بمونید یا قراره منو تنها بذارید 

امروز دیگه هیچ علائمی نداشتم هرازگاهی تخمدانم و رحمم تیر کشید و‌گرگرفتگی دارم بیشتر شبیه علائم پریودیه تا بارداری اخه من همیشه تو بارداریام سینه ام خیلی تغییر می‌کرد اما این بار هیچ تغییری نمیبینم هرچی روزا بیشتر میگذره و من بیشتر امید از دست دادن دارم 

خدایا….یا امام رضا خیلی خسته شدم سالی ک عقد کردم هنو نمیدونسم چی در انتظارمه و نمیدونسم قراره ۴بار سقط کنم وقتی با شوهرم ماه ایلمون اومدیم پابوست سری اولم بود ک میومدم گفتن هرچی از امان رضا بخای حاجت روا میشی چون سری اولته ک میای یادته چی ازت خاستم؟؟

گفتم امام رضا ازت ی بچه سالم میخام 

وقتی عروسی کردم ناامیدم نکن و زود بهم بچه بده از خدا برام ی بچه سالم بخا‌

اون روز گذشت من عروسی کردم و دوسال بعدش با دل شکسته اومدم پیشت گفتم امام رضا من ۳بار سقط کردم خیلی ناامیدم اومدم ک امیدم بشی اومدم اینبار ازت بخام پادرمیونی این بنده خدا رو پیشش کنی ک دلش سوخته اس تو حرمت گریه کردم التماس کردم برگشتم باز باردار شدم و باز سقط شد 

دگ خیلی ناامید بودم چون هرکاری کرده بودم نمیشد 

تصمیم گرفتم ivf کنم چ روزای سختی بود ک هنو سقطت ی ماه بگذره در ب در دنبال دکتر باشی خودتو ب درو دیوار بزنی ۳ماه بعده سقطم پانکچر کردم خداروشکر جنینای خوبی برام تشکیل شد خدا میدونه ک چ حالای بدی رو پشت سرگذاشتم چقد امپول زدم و چقد بعده پانکچر اذیت شدم یادمه ی روز انقد حالم بد بود مرگمو از خدا میخاستم 🥺🥺

گذشت گفتن ۴۵روز بعد بیا پریود دوم رفتم ک گفتن باید هیسترو ‌خراش بدی انجام دادم و دوهفته بعد رسید زمان انتقال چسب جنین رو زدم و منتظر انتقال شدم چقد موقع انتقال ترسیدم و دردم اومد 

یک هفته قبل انتقال یک روز ب درمیون کاری نبود ک نکنم ماساژ رحم بادکش رحم 

طب سوزنی 

خدایا هفت روز گذشته تورو ب هربنده ای ک پیشت عزیزه ی نگاه ب منم بنداز من واقعا. خسته شدم از دوییدن و نرسیدن یا امام رضا معجزه ات رو بهم نشون بده تورو ب جوادت قسم میدم ی کاری بکن من دگ دارم تموم میشم

من حتی دلم برا شوهره بیچارمم میسوزه ک تو حسرت بچه مونده خدایا مارو با بچه نداشتن امتحان نکن یا امام حسین تو مراسمات تنها دعام بچه بوده الان وقتشه ی فرجی برام کنی 

نمیدونم نی نی ها تو دلم هستن یان

فقط میدونم علائم ندارم دلم شکسته ….خدایا کمکم کن 

۱۰ آبان بیام اینجا بگم دیدی شد 

دیدی منم مادر شدم …

خدایا ی بچه سالم بهم بده 💔💔💔💔 

منو نی نی های آسمانیم ☹️میشه دعا کنی منم نی نی دار بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا هیچ زنی رو با مادر نشدن امتحان نکن

دوست خوبم منم تازگی قدم درراه تو گذاشتم و ازمایشات اولیه رو انجام میدم 

امیدوارم هم تو هم من و هم همه ی خانمای مثل ما ب زودی مامان بشن از ته قلبم برات ارزوی مادرشدن میکنم

لطفا استرس نداشته باشه و امیدتو از دست نده

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠