2777
2789

راستش یکی از نذرای قبولیم این بود که هرجایی که بتونم بدون هزینه کمک کنم به کسایی که نیاز به راهنمایی دارن

اول اینکه من پشت کنکور بودم

بعد اینکه هرسوالی که داشتین درباره ی کنکور و درسی و غیردرسی خوشحال میشم جوابگو باشم:))

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارک باشه عزیزم ممنون میشم منو راهنمایی کنی 

میانگین درصدات چقدر بود معدلت چقدر بود کلاس آنلاین هم میدیدی؟

روزایی که انگیزه نداشتی چجوری می‌خوندی روزی چند ساعت میخوندی 

آزمون چی مزدی متابعت چیا بودن 

برای نهایی متابعت چیا بود 

میشه بگی روزی چقدر درس میخوندی ؟ اگه دو سه روز بدون مطالعه باشه یعنی دیگه پزشکی قبول نمیشم ؟

روزی ۱۲-۱۳ ساعت(سال کنکور هم مدرسه نمی‌رفتم)

البته پیش میومد به روزی ۵-۶ ساعت هم برسه وقتی حوصله نداشتم

نه این چه حرفیه

اتفاقا من خودم دو هفته مونده به کنکور اردیبهشت یهو ۳-۴ روز استوپ خوردم و هیچییی نخوندم

من اون دختره هستم که کلی مطالعه کرده و سعی می‌کنه طرز فکر های نادرست و زنگ زده رو نقض کنه❤️

برای چاق شدنم راهنمایی کن

تو سال کنکور همه چاق میشن

یکی در حد یکی دو کیلو یکیم ۱۰-۱۵ کیلو

بعدش با ورزش اوکی میشه

من خودم سال اول ۴ کیلو و سال دوم تقریبا ۱۱ کیلو اضافه کردم

بعد از کنکور از تیر تا الان تقریبا ۴-۵ کیلو کم کردم

مبارک باشه عزیزم ممنون میشم منو راهنمایی کنی میانگین درصدات چقدر بود معدلت چقدر بود کلاس آنلاین هم م ...

میانگین درصدم تقریبا ۴۵ درصد بود

معدلم هم ۱۹ و خورده ای صدم

نه کلاسام همشون حضوری بودن

روزایی که انگیزه نداشتم شاید ۴-۵ ساعت شایدم در حد نیم ساعت یک ساعت

یه تایمیم استوپ مطالعاتی میخوردم

سال اول قلم چی بودم سال دوم فقط با مشاور خودم خوندم و آزمون ادواری شرکت نکردم(برای جمع بندی نزدیک کنکور همه ی آزمونای جمع بندی رو میزدم البته)

منابع رو راستش رو بخوای به نظر من برای هر کسی متفاوته بر اساس سطحش تو هر درس

اگه بخوای میتونم بفرستم برات ولی فکر نکنم خیلی به درد بخوره