عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.
نه نمیشه.بگم چرا؟چون زبان کوردی اصیلترین شاخه زبان فارسیه که برای ما مونده. خیلی از کلمات فارسی باس ...
درود بر شما!
آی زنده باد!
تو از فرزندان شایستهی این سرزمینی!
اما خواهشمندم کردی رو شاخهای از پارسی ندونید۰
چرا که اقوام آریایی ۳ دستهی بودند:ماد،پارس و پارت که بزرگترین آنان مادها بودند که دربرگیرندهی کردها و لرها و لکها هستند.
عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.
درود بر شما!آی زنده باد!تو از فرزندان شایستهی این سرزمینی!اما خواهشمندم کردی رو شاخهای از پارسی ن ...
من با قوم و نژاد کار ندارم. قوم و نژاد رو نمیشه غربال کرد. چون هیچ قومی کاملا اصیل نمیمونه و با اقوام دیگه ترکیب میشه. دارم درباره زبان حرف میزنم که کاملا قابل غربال و ریشهیابیه. این یک فکته که کوردی براساس تقسیمات زبانشناسی زیرمجموعه زبانهای ایرانی هست و باقیمانده زبانیه که اشکانیان و ساسانیان هم در دورههایی باهاش سخن میگفتن. دقیقا فارسی هم همین وضعیت رو داره مثل تمام زبانهای ایرانی.
ولی از نظر ریختی، کوردی اصالت خیلی از واژهها رو حفظ کرده و کمترین دگرگونی رو داشته.
https://t.me/zhaazh_khaa کانال تلگرامم✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
من با قوم و نژاد کار ندارم. قوم و نژاد رو نمیشه غربال کرد. چون هیچ قومی کاملا اصیل نمیمونه و با اقو ...
من به شما میبالم و هزار آفرین بهتون میگم چه اندازه قشنگ و دلچسب میگی!
جز این نباید باشه چون کرد و فرهنگ کرد به خوبی ایرانِ بنریشه و باستان رو نگهداشتن و میدارن.
ابرفرهنگ ایران نباید رنگ ببازه و گذشت زمان نباید فرهنگ و سرگذشت و ریشهی دیگهای جایگزین کنه.
فرهنگ و هویت همچون شناسنامه میمونه!
وای سر صبحی اومدم این تاپیک خوندم عصبانی شدم آخه چرا ایقد بحث قومیتی میکنین همه قومیت های ایران کنارهم زیبان همه لهجه ها گویش ها زبان ها من خودم بختیاریم و عاشق آداب رسوممون ولی عاشق همه قومیتام چطور دلتون میاد آخه کردای های عزیز با او زبان شیرین لباس های زیبا و رقص قشنگشون سریال نون خ نگاه میکنم کیف میکنم یا همین سریال بازی نقاب ها ک آداب رسوم ترک ها رو نشون میداد یا همین پایتخت ک شمالی حرف میزنن لهجه شیرین اصفهانی و مشهدی و.... یعنی من ذوق میکنم دلم قنج میره کسی با زبان و لهجه ای حرف بزنه چطور دلتون میاد توروخدا ب قومیت و گویش کسی بی احترامی نکنید