2777
2789
عنوان

واقعادارم فکرمیکنم خونه داری واسه زنهابهتراز شاغل بودنه

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 45 پست
ببین اینکه زن باید حق داشته باشه اگه دوست داره و اذیت نمیشه بره بیرون یه کار مناسب با روحیه و علایقش ...

دقیقا درست میگی 

اگر کسی دوست داره وانرژیشوداره میتونه شاغل باشه ولی واقعا بنظرم بازم یک ظلم درحق زنهاهست چون یک زن چه خونه دارباشه چ شاغل بازم مسوولیت کارهای خونه مثل تمیزکاری اشپزی وتربیت بچه هاب عهده زن هست 

وحالا شوهرهاانتظارم دارن زن پولشم بیاره توزندگی 

من بااینکه الان شاغلم ترجیحم اینه بعدازدواج خونه دارباشم 

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
دقیقا درست میگی اگر کسی دوست داره وانرژیشوداره میتونه شاغل باشه ولی واقعا بنظرم بازم یک ظلم درحق زنه ...

اینا همش حقه نظام سرمایه داری بوده... بلایی سر زن ها آوردن که تازه تازه گندش در میاد 

زن نباید مجبور باشه کار کنه

این اجبار واقعا ظالمانه است

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تنها زندگی میکنی؟اتفاقا تو ازدواج وقتی دو نفر شاغل هستن یا یه نفر درس میخونه باید کارای خونه و ب ...

بله 

کدوم مردیه ک واقعا توکاراکمک کنه البته خیلی ازمرداهستن کمک کننا ولی بازم بیش ترمسوولیت ب عهده زنهاست مثلا کارای خونه بخادتقسیم بشه یروز خانوم بایدغذادرس کنه ظرفبشوره یروز اقا ولی کدوم مردی میادیروز درمیون اشپزی کنه ظرفم بشوره نهایت توانداختنو جمع کردن سفره کمک کنه 

کسیک انرژیشوداشته باشه ودوست داشته باشه کارکردنومیتونه ولی نبایدکاربیرون واسه زنهابشه وظیفه ومتاسفانه جامعه این وتحمیل کرده 

اینا همش حقه نظام سرمایه داری بوده... بلایی سر زن ها آوردن که تازه تازه گندش در میاد زن نباید مجبور ...

دقیقا  زنهایمدت بعدمیفهمن چ کلاهی سرشون رفته🥲

بله کدوم مردیه ک واقعا توکاراکمک کنه البته خیلی ازمرداهستن کمک کننا ولی بازم بیش ترمسوولیت ب عهده زن ...

خیلی از آقایون

حداقل تو اطرافیان خودم تقریبا همه ی آقایون با همسراشون تقسیم کار کرده بودن

لازم نیست همه ی کارا رو یه روز در میون یکی انجام بده

مثلا خانم آشپزی بر عهدش باشه و آقا مرتب کردن خونه و نگهداری بچه ها و کلاس بردنشون بر عهدش باشه

یا یه سری از کارای آشپزی مثل خرد کردن موادو انجام بده و خانم کارای دیگه

هرکس تو کاری که بلده و تخصص داره کمک میکنه

عزیزم مطمئن باش به همه کارا نمیرسن از یه چیزی میزنن.یا از تربیت و آرامش بچه هاشون. یا از رسیدگی به سلامتشون. یا کارای خونه. تو خونه ما خواهرام همه شاغلن. بگی بهشون به دو قسمت مساوی تقسیمت میکنن ولی واقعیته. الکی خودشون رو راضی نگه میدارن. پول دارن ولی همیییییشه خسته و شاکی و ناله و ... خانم خانه داری که واقعا نیاز به پول نداره(اگه اهل قناعت و ساده زیستیه البته) و نمیره سر کار و اگه روی رشد فردیش کار میکنه. برنامه و تعهد به برنامه داره ده هیچ جلوتر از خانمای شاغله به نظر من

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟
خیلی از آقایونحداقل تو اطرافیان خودم تقریبا همه ی آقایون با همسراشون تقسیم کار کرده بودنلازم نیست هم ...

ب این صورت ک میگین اگه باشه خوبه ولی من ندیدم اطرافم واقعا بودن ک تایه حدی کمک کنن ولی بازم عمده مسوولیت روی دوش خانوم بوده ب درسومشق بچه هاهیچ کاری نداشتن خانومه فقط جوش میزد حالاخیلی ک هنرمیکردن درهفته یکبار اقای وعده املتی چیزی درس میکرد یایه جارویی ب خونه میکشید

ب این صورت ک میگین اگه باشه خوبه ولی من ندیدم اطرافم واقعا بودن ک تایه حدی کمک کنن ولی بازم عمده مسو ...

نه عزیزم من خیلی از خانواده های اطرافم و خانواده ی خودم اینطور بودن

فقط باید خیلی تو انتخاب همسر دقت کنی و قبل ازدواج حتما مطمئن بشی اهل کمک به کار و درس خانمش هست

عزیزم مطمئن باش به همه کارا نمیرسن از یه چیزی میزنن.یا از تربیت و آرامش بچه هاشون. یا از رسیدگی به س ...

موافقم من خودم مجردم وشاغلم اما کاملاحرفتونو تاییدمیکنم زنیکه شاغله تامین مالی نمیشه ک کارمیکنه اینکه میگن ن ماعاشق کارکردنیم شعاره بزازنها همون حقوق ماهیانه ک میگیرنوشوهرشون هرماه بهشون بده بعدبایددید بازم سرکارمیرن یانه واین وسط هم زنهاخودشون فشارزیادی بهشون میادهم مرداخوشبحالشونه

نه عزیزم من خیلی از خانواده های اطرافم و خانواده ی خودم اینطور بودنفقط باید خیلی تو انتخاب همسر دقت ...

نمیشه صددرصدمطمعن شد ب تربیت پسربرمیگرده پسریکه درست تربیت شده باشه زنش شاغل هم نباشه بازم کمک میکنه ب خانومش 

نمیدونم اگه متاهل بشمو همسرم نصف مسوولیت زندگی روب عهده بگیره بازم مایلم کارکنم یانه ولی اگ الان بخام ازدواج کنم وبیشترمسوولیت خونه رودوش خودم باشه ترجیحم خونه داریه

نمیشه صددرصدمطمعن شد ب تربیت پسربرمیگرده پسریکه درست تربیت شده باشه زنش شاغل هم نباشه بازم کمک میکنه ...

بله بخاطر همینه باید آشنایی و دوستی قبل ازدواج باشه

که از هردو مطمئن بشی

هم حمایتگر بودنش وهم حق انتخاب دادن به خانمش

بله بخاطر همینه باید آشنایی و دوستی قبل ازدواج باشهکه از هردو مطمئن بشیهم حمایتگر بودنش وهم حق انتخا ...

تاببینیم چی پیش میاد😁

من دقت کردم فقط دو نوع زن خوشحالن یکی زنی که عاشق شغلشه و سیر نمیشه و لذت میبره یکی زن خانه دار که ...

موافقم😊ویکی از بدترین احساساتی ک الان دارم تجربه میکنم اینه ک اینهمه خستگی میکشم واسه کاری ک دوستش ندارم