سلام خواهرای مهربونم به دلیل استقبال بی نظیر و نوشته های دلی ایده ها جدید و حرف های قشنگ شما هفته پیش، تصمیم بر این شد 👏 که تاپیک های امام زمانی فعلا با تبادل نظر و گفت و گو بچرخه ..🗣️. تا همگی تو این محیط و محفل ها بیشتر با هم آشنا بشیم ، دوست امام زمانی پیدا کنیم 🫂 از ایده های هم استفاده کنیم🤳 و در کنار هم رشد کنیم و لذت ببریم 🌱 هم کلامی با شما باعث افتخار ماست🫶 تو مسیر امام زمان یار و یاور هم باشیم ...😃
میدونید وقتی امام زمان مون پرونده ما رو می بینند بابت گناهان مون خیلی اذیت میشند 😔 و برای ما استغفار و دعا میکنند
به نظرتون چیکار کنیم مراقبه خوبی داشته باشیم سمت گناه نریم؟چه طوری برنامه ریزی کنیم ؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
انشالله عزیزم خدامون بزرگ و مهربونه براتون دعا میکنم انشالله برسی به حاجتت هرچند گناه کارم
سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم
خیلی مهربونه مامانم یه حاجت داشت زندانی داشت میگه انقدر تلاش کردم نتونستم کاری کنم آخرش گفتم یا امام ...
سلام جانم
تو عالم خواب ؟
https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403 لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه . عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»