2777
2789
عنوان

چند تا خانوم عاقل و بالغ بیان

109 بازدید | 18 پست

این مهم ترین تصمیم زندگیه منه لطفا کمکم کنید واقعا بین رشته ریاضی انسانی تجربی موندم ریاضی زیاد هدفم نیست 

به درسای انسانی علاقه ندارم به شغلاش مثل روانشناسی و دبیری علاقه دارم 

به درسای تجربی علاقه دارم ولب به شغلای تاپ ش زیاد نه 

از طرفی میگم اگه میخوام روانشناسی برم از انسانی راحت تر میتونم برم 

و از طرفی میگم آینده تجربی بهتره شغلاش خفن تره و شاید نظرم عوض شد ....

واقعا موندم یکم راهنمایی کنید بوس به همتون😘🎀🌌🌈♥️

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم ریاضی خوندم والان مهندس معماری خوندم شوهرم تجربی خوندوپزشک عمومیه اگه قصدت مهاجرت هست بنظرم تجربی بخون ولی اگه میخوای ایران بمونی دبیری گزینه ی خوبیه اسی تجربی عالیه ولی اگه واقعاازپسش برمیای برو من خودم ازمحیط بیمارستان وبیمارواینچیزاخوشم نمی اومدرفتم ریاضی سخت بودولی بازم اونجورمزد زحماتمونگرفتم ولی الان تواشناهامون لیسانس مامایی یابهداشت دارن حقوقشونودارن تعطیلات مزایا وخستگی انچنانی ندارن 

گاهی انسانم آرزوست

منم مثل تو علاقم دبیری و روانشناسی بود و رفتم انسانی 

نمی‌خوام بگم درستش آسونه ها! ولی خب برای من اینجوری بود شب امتحان می‌تونستم جمعش کنم چون تقریبا حفظین

منم علاقه نداشتم به یه سری درسا مثل جغرافیا ولی خب اگه تو دبیری رو میخوای این راه بهتره

باز تصمیم خودته. ببین اگه بری تجربی میتونی شب امتحان جمع کنی درسا رو ؟ واقعا با فیزیک و شیمی راحت هستی؟

من خودم ریاضی خوندم والان مهندس معماری خوندم شوهرم تجربی خوندوپزشک عمومیه اگه قصدت مهاجرت هست بنظرم ...

اره دقیقا میدونی از زیست خوشم میاد ولی از بیمار. و مریض و محیط بیمارستان نه 

از طرفی درسای انسانی رو زیاد حال نمیکنم 

مهاجرت خوبه ولی خانوادم نمیزارن 

حالا شاید با شوشو اینده😂😂😂 شوخی 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

منم مثل تو علاقم دبیری و روانشناسی بود و رفتم انسانی نمی‌خوام بگم درستش آسونه ها! ولی خب برای من این ...

کلا شب امتحانی نیستم در طول سال میخونم شب امتحان مرور میکنم ولی درسای علوم و ریاضی برای مدت طولانی بیشتر تو ذهنم میمونه تقریبا درسای حفظی باید مرور کنم 

درسای حفظی هم درکشون میکنم مفهومی میخونم هرچی یاد بگیرم متن رو حفظ نمیکنم 

اکانت دست دونفره 🎀🎀🎀

اره دقیقا میدونی از زیست خوشم میاد ولی از بیمار. و مریض و محیط بیمارستان نه از طرفی درسای انسانی رو ...

من ده سال ازدواج کردم خداروشکرتاالان نرفتم بیمارستان وسه دفعه رفتم دودفعه رفتم باشوهرم قرارداشتم یکدفعه هم عیادت اشنامون بود انقدرروحیه حساسی دارم تاچندروزحالم بدبودهرسه دفعه رفتم زیرسرم واصلا نمیتونم تحمل کنم محیط وادمای مریض ودل نازکم خیلی وخداروشکرکردم تواون بازه انتخاب رشته سمت تجربی نرفتم.زیادحال نمیکنم یعنی چی یعنی متوجه نمیشی

گاهی انسانم آرزوست
کلا شب امتحانی نیستم در طول سال میخونم شب امتحان مرور میکنم ولی درسای علوم و ریاضی برای مدت طولانی ب ...

خب پس اگه رشته تجربی بری سه سال دبیرستان برات راحته 

اما ببین برای دبیری اگه بخوای بری از راه رشته تجربی گزینه هات مربوط میشه به درسایی که تو تجربی خوندی 

یعنی باید معلم ریاضی، فیزیک، شیمی، ابتدایی و اینا بشی 

البته همه اینا بستگی داره اون سال چقدر نیرو معلمی بخوان و چیا بخوان. ممکنه اصلا اون سال فقط معلم ابتدایی بخوان 

اما اگه انسانی بیای تنوع رشته ات فرق می‌کنه. راهنمایی و مشاوره هست اگه روانشناسی دوست داری. الهیات تاریخ عربی جغرافیا و اینا هم داره.

ولی تو تصمیم قطعی باید بگیری آیا معلمی میخوای یا روانشناسی. از این مطمئن کن خودتو