2777
2789
میتونی یک دفتر چه یادداشت همراه خودت داشته باشی که توی اون بنویسی

من میخوام چیزی یادم بندازه. نمیتونم همش نگاه برنامه کنم گاهی سرم شلوغ میشه مثلا یادم میره امروز سه شنبه،ست و کار دارم. متوجه منظورممیشی؟

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

من برناممو مینویسم 

جمعه واسه کل هفته یعنی کارای اساسیمو 

مثلا هر روز ک ملحفه رو نمیشوریم ک ولی مینویسم 

ک مثلا سه شنبه شستن ملحفه ها 

یا کابینت هامو شماره گذاری کردم کل این هفته رو اشپزخونه رو تمییز کردم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نت گوشی که زنگ نداره الارم نذار براش هر روز بهش سربزن و چک کن ببین برنامه هات چیان

باورت میشه نمیدونم کجای گوشیه

ولی خواهرم برا قرصاش یادآور میذاره هی زنگ میخوره نوشته قرص هرکی رد بشه میبینه. من نمیخوام کارای شخصیمو بینن

توی برنامه نوشتن افتضاحم خیلی بی نظمم اتاقم بهم ریختست

برنامه عجیب و غریب که نمی خوای بنویسی ، مثلا دو شنبه اصلاح صورت یا یه روز در میون حمام و شستن لباسا یا هفته ای یه بار مرتب کردن اتاق . کارای ثابت و اصلیت رو بنویس و بچسبون به در کمد داخل اتاقت یا کنار آیینه اتاقت که هر روز ببینیش . چند روز که این کار رو بکنی یواش یواش عادت میکنی و روتین میشه برات 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
باورت میشه نمیدونم کجای گوشیهولی خواهرم برا قرصاش یادآور میذاره هی زنگ میخوره نوشته قرص هرکی رد بشه ...

خب عزیزم یکم اینور اونور کن ببین کجای گوشیته

خواهرت زنگ هشدار میذاره 

شما توی یادداشتک  گوشیت مینویسی و زنگ نمیخوره 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
من برناممو مینویسم جمعه واسه کل هفته یعنی کارای اساسیمو مثلا هر روز ک ملحفه رو نمیشوریم ک ولی مینویس ...

دقیقا منظورم همی ن بود مثلا سه شنبه برا ملحفه ها

ولی برنامه هم رو کاغذ نوشتم اجراش نکردم. یعن روزایی میاد سرم شلوغه و نمیرسم و یادم میره اصلا سه شنبه ست و برنامه رو هم نگا نمیکنم. باید یه چیزی باشه یادم بندازه. آلارم گوشی هم آبرومو میبره. مثلا من دوس دارم هر هفته بدنمو شیو کنم نمیشه بنویسم شیو بدن بهرحال گوشی همیشه دستم نیست و ممکنه سرکار باشم آلارم بزنه بخونن

خب عزیزم یکم اینور اونور کن ببین کجای گوشیتهخواهرت زنگ هشدار میذاره شما توی یادداشتک گوشیت مینویسی ...

یادداشتم نمیخونم😔

دقیقا منظورم همی ن بود مثلا سه شنبه برا ملحفه هاولی برنامه هم رو کاغذ نوشتم اجراش نکردم. یعن روزایی ...

بچه ها اگه کسی منظورمو متوجه شد کمکم کنه🔴🔴🔴🔴

من میخوام چیزی یادم بندازه. نمیتونم همش نگاه برنامه کنم گاهی سرم شلوغ میشه مثلا یادم میره امروز سه ش ...

ببین میتونی آلارم بذاری برای گوشیت ولی توضیحش اسم کار شخصیت نباشه که نگران دیدن همکارا باشی ، برای توضیحش بنویس چک کردن برنامه روزانه از دفتر یادداشت . اینجوری هم یادت افتاده که نگاه کنی ، هم بقیه اگه ببینن چیزی نیست که خجالت بکشی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
دقیقا منظورم همی ن بود مثلا سه شنبه برا ملحفه هاولی برنامه هم رو کاغذ نوشتم اجراش نکردم. یعن روزایی ...

ببخشید یادت میره چون برات مهم نیس برنامه چی نوشتی پایبندش نیستی 

ساعت خوابت هم منظم کن سعی کن صبح ها زودتر بیدار بشی 

پنج بیدار باش تا کارای مهمت رو اول صبح انجام بدی 

ببخشید شما ک شاغل هستی چجوری روزای هفته زو فراموش میکینی

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
ببخشید یادت میره چون برات مهم نیس برنامه چی نوشتی پایبندش نیستی ساعت خوابت هم منظم کن سعی کن صبح ها ...

مهم هس ولی بی نظمم. الان اتاقم بهم ریخته یک هفته تمیز میکنم هفته بعد یادم میره بعد کلا بی خیال میشم