2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 72822 بازدید | 666 پست
منم همین اتفاق برام افتاد دوتا بچه دارم یکی ۱۶ ساله یکی ۹ ساله ،،، سومی رو ناخواسته باردارم ۲۵ هفته ...

وای چقد مثل همیم ما بچه هات جنسیتشون چیه این سومی چیه تونستی کنار بیای من که فکر میکنم دنیا به آخر رسیده برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم کاش میتونستم بپذیرم تو این، 5ماه بعدش دیگه دنیا بیاد مجبورم تحمل کنم زندگیم کلا بهم خورد ...

افسرده شدن چون تو حالت خرابه ...جمع کن خودتو زن خوشحال باش تا بچهاتم ذوق کنن از اومدن برادرشون...شرایطتت مثل قبل که نیست.الان تجربه ی بچه داری داری.دختر بزرگت که ماشاالله خانمی هست کلی کمک حالت میشه

تو مادر قوی مهربونی هستی عزیزدلم طبیعیه که بترسی همه این ترسارو دارن بخاطر اینکه واقعا سخته و آدم باید خیلی از خودگذشتگی کنه ولب هرچیزی یه حکمتی داره خدا توانایی رو تو شما دیده که باردار شدی خوشحال باش و به جنبه های منفیش فکر نکن به مثبتش فکر کن مثلا ذوقی که داری برای خرید لباس کوچولو واس نینیت بوی خوبی که نی نی میده قیافش که خیلی نمکه اسباب بازیاش اولین باری که حرف میزنه به جنبه منفیش دیگه فکر نکن اتفاقیه که افتاده

🫂🙂سردرگم در هیاهو

من که تو عقد ناخواسته باردار شدم چی بگم.از خانوادم طرد شدم. مث غریبه ها اومدن عروسیم نشستن،حتی نرقصیدن

الان بعد 10 سال با اینکه کلی نوه دیگه اومده هنوز مامانم میگه هیشکی مث طاها نمیشه برام😆

ناخواسته ها عزیزتر میشن

مادر و پدرای خیلی سختگیر ، بهترین دروغگو ها رو تحویل جامعه میدن
وای چقد مثل همیم ما بچه هات جنسیتشون چیه این سومی چیه تونستی کنار بیای من که فکر میکنم دنیا به آخر ر ...

سومی پسره ،،،خیلی گریه کردم داغون شدم به شوهرم گفتم دیگه کلا نه طرفم بیا نه باهام حرف بزن ،،،میخواستم بچه رو سقط کنم ۶ هفته رفتم سونو ببینم اگه تو رحمه بیام تو خونه سقط کنم قلب داشت دکتر صدای قلبشو گذاشت دلم لرزید نتونستم سقط کنم،،، هنوزم کنار نیومدم باهاش درست ولی خب چه میشه کرد بچه که گناهی نکرده،،،،، حالا جالب اینجاست که من تنبلی تخمدان شدید داشتم بچه دومی رو به زور دارو و .... باردار شدم ،،پریود دو سه ماهی یک بار میشم ،،،ولی این یکی نمیدونم از کجا اومد