2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 35130 بازدید | 666 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جون ایشالا پاقدمش خیر باشه واست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

من موارد زیادی دیدم ناخواسته ب دنیا اومدن و اتفاقا گل سرسبد بچه های اون خونه شدن

نمونش برادر خودم هم ظاهری هم اخلاقی ازهمه ما بهتره

امید داشته باش شاید خداوند یه برنامه قشنگ برا آینده تون چیده باشد

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

باشه اجازه میدیم کفر بگه شما الان راضی؟

شما نگران کفر گفتن ایشون نباش هر کسی رو تو گور خودش می‌ذارن این خانوم هنوز بچش دنیا نیومده که تمام زندگیش بشه اون نی‌نی کوچولوش بهتره دلداری بدید نه اینکه زخم های در ظاهر نصیحت بزنید ما تو زندگی کسی نیستیم هیچوقت قضاوت نکنین البته مخاطبم فقط شما نیستی حرفم کلیه

من موارد زیادی دیدم ناخواسته ب دنیا اومدن و اتفاقا گل سرسبد بچه های اون خونه شدننمونش برادر خودم هم ...

اره داداش منم همینطور 

الان مامانم روزی صدبار خداشو شکر میکنه تنها نیس و داداشم مجرده و پیشش هس 

تو سن بالا باردار شده بود بچه نمیخاست 

و از همه مهم تررر از قیافه اندام پیر ترر داغون تر میشی

چی میگی، بستگی به این داره زن به اندام و خودش برسه با نه،ورزش کنه با نه، من بعد زایمان لاغرتر و فرزتر از قبل بودم 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بله 

اتفاقا خدا خواسته ها بهتر و عزیزترین هستن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خب وازکتومی هم صد درصد نیست تا چند وقت باید کنارش جلوگیری داشت و چک کرد ولی اغلب شل میگیرن میسپارن ب ...

بعد وازکتومی سه ماه مراقبت داره و تمام خیلی ها بعد چند سال این اتفاق افتاده دیدم که میگم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
چشم حتما خودتم به خودت سخت نگیر استرس نده دخترات هم کمک حالت میشن باهم بزرگ می کنید اصلا نمیفهمی کی ...

چشمت بی بلا من قبل اینم وسواس فکری داشتم متاسفانه الان دیگه فکر میاد سراغم بیشتر اذیت میشم