2777
2789
عنوان

خانما برادر زادم بیش فعالی داره و شیطونه معلمش گفته ببرید استثنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم تمام راه هایی که گفتید رو من رفتم هم از پیش دبستانی و هم از کلاس اول عقب افتاد وقتی اصلا تمرکز ن ...

پسرت یک چیز رو ندیده . دقیقن همون چیزی که بهش احتیاج داره: مادر ثابت قدم. 

شما همه کارو میسپری به دیگران. بچه ها اینو میفهمند که تکیه گاه ندارند. دقیقن واکنششون همینه که میبینی. یک بچه وابسته. به دارو . به مخدر. 

از شما هم که نمیشه ایراد گرفت. چون جوابت اینه. همه جا بردمش. همه جور قرص بهش دادم. خوب نشد.

شما با این کارها یا رفع مسئولیت می کنی. یا به دیگران پز میدی. خانواده شوهر. خواهر. در و همسایه...

این که نشد تربیت بچه.

بچه ات اگر نقص فیزیکی نداره، ذهنش هم مشکلی نداره.

بچه ات فقط یک مادر میخواد . همین . 

پسرت یک چیز رو ندیده . دقیقن همون چیزی که بهش احتیاج داره: مادر ثابت قدم. شما همه کارو میسپری به دیگ ...

عزیزم ممنونم از نظرت من تمام راه ها رو رفتم سه ساله درگیرم اتفاقا هیچکس پشت من نبود من فقط یک نوع دارو دارم به پسرم میدم نه هر دارویی بعد از تمام راه ها کلاس ها کارهایی که انجام دادم تا حدودی زیادی مشکل پسرم حل شده و مابقیش با دارو و احتمال اینکه با ۱۲ سالگی خوب بشه زیاده این رو هم بگم فوق العاده باهوشه برا اینه که همه بهم گفتن هی چیزیش نیست ولی من راه خودمو رو رفتم با کمک مشارو دیگه خدا خودش کمک کنه هیچکس از آینده خبر نداره من وظیفم دارم انجام میدم  

از نظر من امکان نداره معلم چنین حرفی رو زده باشه کسی که معلمه این قدر فهمو شعور داره که جای بچه بیش فعال استثنایی نیست همسر برادرتون یا اشتباه کرده یا بزرگش می کنه خودش چه سلیطه ای بوده زده تو دهن معلم تو این شرایط مطمئنا دیگه جاش توی اون کلاس نیست

بی ادب نبست ۹ سالشه حتی یه فحش هم بلد نیست شیطونه مثلا زیاد راه میره میدوعه وسایل ش باز میکنه دوباره ...

عزیزم معلمش گفته که بچه های دیگه رو مدام داره اذیت میکنه جوری که دیگه نمیشه توی اون کلاس تحملش کرد 

پس موضوع فراتر از این هاست

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

همه این موارد با کار درمانی رفتار درمانی تا حدودی درست میشه و بعد با دارو جایی که پسرمو رو بردم کلاس مدیر اونجا داشت برای دکترا درس میخونه و مدیریت موسسه رو هم داشت ایشون بیش فعال بودن ولی سالها با دارو تونستن کنترل کنن بیش فعالیشو 

همه رو گفتی درست.

دقیقن نشانه های بچه های باهوش فنیه 

همه چیز کاملن طبیعی

هیچ مشکلی نداره.

کسی که مشکل داره ، دکتره. چند واحد درسی پاس کرده و یک رساله ، فکر کرده می‌تونه جای یک مادر سالم تصمیم بگیره .

به جای این که بچه رو قرصی کنند ، مادر رو تعلیم بدن . بچه درست میشه . بچه اسمش روشه ، بچه است .

اگر این رفتارهایی که نوشتی رو یک پسر ۲۰ ساله انجام بده آره مریضه و باید درمان بشه ولی برای بچه اصلن عجیب نیست.