2777
2789
عنوان

خانما برادر زادم بیش فعالی داره و شیطونه معلمش گفته ببرید استثنایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 105 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شد من زودتر دنیا اومدم و بالغ شدم و گرفتار این روش اسیری نشدم.بزرگوار ، بچه است . ربات نیست .

ولی من واقعا متاسفم که زودتر به دنیا اومدم و بیش فعالیم تشخیص داده نشد و تا این سن بدون درمان رسبدم 

شماهم اگاهیتونو نسبت به شرایطتون بالا ببرید بهتره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
کپیه پسر منه

کلاس‌های آموزشی بذارید. این بچه ها نابغه اند. نعمتند. بزرگ کردنشون صبر و حوصله میخواد ولی از اون دسته افراد هستند که نجات دهنده اند. وجودشون ثوابه .

اسیر نظرات دوزاری به اصطلاح روانپزشک ها نشید و بچه تونو قرصی نکنید که بزرگ بشه راحت سراغ آرام بخش و مواد و مخدر می‌ره.

براش کتابهای نجوم بخرید. 

براش اسباب بازی سر هم کردنی بخرید.

ندارید هم بگذاریدش مهدها هنرکده ها و جاهای مختلفی که شهرداری داره.

نگذارید ذهنش و هنر دستش از هم فاصله بگیره.

بفهمیدش.

کلاس‌های آموزشی بذارید. این بچه ها نابغه اند. نعمتند. بزرگ کردنشون صبر و حوصله میخواد ولی از اون دست ...

اسکرین شات گرفتم از حرفاتون

شما یه فرشته ای

بااین انرژی دادنت

من دارم پیر میشم از دستش

خدا قشنگ بچینه الهی

بچه منم همینهدارم میمیرم

به آینده اش و به نتیجه ای که میده فکر کنید . ثمره زندگیتونه . مشکل از بچه نیست شما درباره تربیت بچه چند تا کتاب خوندی ؟ کتاب کودک و خانواده نشر نی رو بخون . کتاب مادر کافی . واقعا دیدگاهت نسبت به مسئله فرق می کنه . بچه شما طبیعیه و تا هفت سالگی باید بازیگوشی کنه وگرنه یک جای کار می لنگه

اسکرین شات گرفتم از حرفاتونشما یه فرشته ایبااین انرژی دادنتمن دارم پیر میشم از دستشخدا قشنگ بچینه ال ...

اطلاعات تونو از دنیای کودکان بالا ببرید.

بچه بزرگ کردن مثل آشپزیه. تا وقتی بلد نیستی خشمگینی و فکر می کنی چه کار سختیه ولی همینکه یادش می گیری اینقدر لذیذپزیت زیاد میشه که انگشتهاتم میخوری. بچه هم دقیقن همینه. تو الان همه چیز داری فقط ادویه و چاشنی شو تنظیم کن. تمام. 

بخدا بهترین و سالم ترین نعمت دنیا رو خدا بهت بخشیده تو هم با تربیت صحیح بچه ات از خدا تشکر کن. 

بفرستش کلاس رباتیک. ذهنش پر از خلاقیته. بهش مسیر صحیح رو نشون بده.

اسکرین شات گرفتم از حرفاتونشما یه فرشته ایبااین انرژی دادنتمن دارم پیر میشم از دستشخدا قشنگ بچینه ال ...

ممنونم عزیزم. برای بچه آن مادری کن خودت هم لذت میبری

این دوتا کتاب هم میگم بخون 

کتاب کودک و خانواده و مادر کافی

خیلی روی آرامش خودت اثر داره

قصه هم زیاد حفظ کن. این بچه ها قصه دوست دارند.

نه هر قصه ای.

کتاب قصه های خوب برای بچه های خوبه

قصه های من و بابام

سعی کن وجودت رو آروم کنی.

این بچه ها به شدت به حالات مادر وابسته اند.

شب ها براش قصه ها را با آرامش مادرانه بگو و نه تهدید و تشر

اگر گوش نداد ناراحت نشو . اصرار نکن.

بخندونش. مسیولیت بهش بده. نه از رو لج و لجبازی که می‌فهمه و کارو داغون می کنه تا او هم جوابتو داده باشه.

درکش کن. به شدت باهوشه.

کلاس‌های آموزشی بذارید. این بچه ها نابغه اند. نعمتند. بزرگ کردنشون صبر و حوصله میخواد ولی از اون دست ...

گلم تمام راه هایی که گفتید رو من رفتم هم از پیش دبستانی و هم از کلاس اول عقب افتاد وقتی اصلا تمرکز نداره و نمیتونه بشینه باید دارو استفاده کنه من سه دکتر عوض کردم مدرسه شو عوض کردم کار درمانی و  رفتار درمانی و  بازی درمانی بردم آخر سر به دارو رسیدم اینم هم بگم که کار درمانی و رفتار درمانی تا حدود زیادی کم کرد به پسرم دارو اصلا چیزی بدی نیست

و یه مقطعی داره اینقدر نترسید و از دارو برداشت بد نکنید