2777
2789
عنوان

بنظرتون ازدواج کنم یا نه بیست و دو سالمه با یه پسر سی ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اقا الان من متوجه نشدم دوست هست یا اومده خونه خواستگار بعد اصلا نری بگی حس پیدا مردم بهت و ...

اولش من رفتم سمتش گفتم حس دارم واقعنم داشتم پسر بااحساسیه خیلی 

از آسیب پذیری میترسید 

بعد خودش میگفت نمیخاستم وابسته بشیم گناه داشتی 

ولی الان محبت کردم بهش اونم وابستم شده 

دوستم داره 

میدونی مشاور باید بهتون بگهمنم دقیقا این فاصله رو دارم ولی تکون میخورم میگه من بزرگترم باید گوش بدی ...

ن این اصلا مجبورم نمیکنه خیلی با لحن اروم میگ 

فقط من میترسم پشیمون بشم از اینک چرا زود ازدواج کردم 

عزیزم شما هنوز خودت نمیدونی امادگی ازدواج داری یا نه. تاپیک زدی میپرسی ایا برام زوده یا نه. پس مشخصه اصلا کیس مناسب ازدواج نیستی.

اگه خودت از پوشش خودت لذت میبری، اون اقا نباید حق دخالتی داخلش داشته باشه. یعنی که چی بخاطر من پوشش بکن وا !

شما هم وقتی هنوز هیچکارش هستی حق نداری بهش بگی دخترا رو انفالو کن. اما به هر حال آنفالو کردن دخترا با حجاب کردن اصلا برابری نداره. شما حق داری بگی اما اون حق نداره بگه.

به هر حال همه این چیزا قراردادیه. اگه شما با این موضوع خوشحالی و دلت میخواد بخاطرش پوششت رو تغییر بدی خب برو ازدواج کن باهاش

اما خوب بررسیش کن که ادم تعصبی و غیرتی الکی نباشه. پس فردا قراره بشه بابای بچه ات . پس یه پدر خوب برای بچه هات انتخاب کن

مگ نمیگی تا دوسال دیگ ..مهم بلوغ فکری سن زیاد مطرح نیس تازه الان از تو کوچیکترم ازدواج کردن

اخه نمیدونم اون قبول کنه یا ن 

با من باشه میگم چهار پنج سال دیگ 

دوس دارم پیشرفت کنم پول دربیارم ولی میترسم با ازدواج نتونم