2777
2789
عنوان

خانمایی که میگن ازدواجشون دیر شده

249 بازدید | 24 پست

سلام خانمایی که میگن وقت ازدواجشون گذشته بنظرم به برادرتون بگین به هرکدوم از دوستاش که قابل اعتماده و خوبه شمارو معرفی کنه برای ازدواج

یا به خواهرتون بگید به شوهرش بگه شما رو به دوست خوبش برای ازدواج معرفی کنه

چند مورد دیدم اینطور واقعا خوشبخت شدن دلیلشم اینه برادرتون دوستشو خوب میشناسه

انشاالله یه ازدواج خوب داشته باشین🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مجرد بودم به شوهر دوستم كه كلي دوستاي خوب داشت گفتم برام شوهر پيدا كنه😂هنوز داره سركوفتم ميده كه تو عشق ازدواج بودي

شوهر اونيكي دوستمم كه گفته بودم شوهر برام پيدا كنه بعد ازدواجم گفتم توكه شوهر پيدا نكردي برام گف ااا تو عجله كردي!!

والامن چندتادوست شوهرموبه آبجیم کعرفی کردم...نخواست...تازه میگفت بزورمیخوایدشوهرم بدین

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
من مجرد بودم به شوهر دوستم كه كلي دوستاي خوب داشت گفتم برام شوهر پيدا كنه😂هنوز داره سركوفتم ميده كه ...

واقعا گفتی بهشون ؟ 😂😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
فعلا ك نگذشته  ولي شانس ندارم ك برادرم ندارم😂

انشاالله ازدواج خوب داشته باشید بعضی از خانم‌ها نگرانن بنظرم این راه خوبیه چون چند مورد دیدم

به دوستتون که واقعا خوب باشه و ازدواج کرده اون به شوهرش بگه

یا خواهر

واقعا گفتی بهشون ؟ 😂😂😂

ارهههه اخه دوستپسر داشتم هشت سال نميومد خواستگاري دوستامو شوهراشونم ميدونستن

ميكفتم شوهر پيدا كنين تا من رو دوستپسرمو كم كنم

اخرم دوستپسرم اومد باهام ازدباج كرد

ولی من دیدم نه تنها دوستیا بهم خورده بلکه حسادت بخاطر نزدیکی رابطه تو دوستی در اوج خودشه...غریبه بیشتر اوقات بهتره...البته فرمایش شما و راه حلتون درسته ولی همیشه هم خوشبختی به دنبال نداره ...بازم قسمت ...

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
ارهههه اخه دوستلسر داشتم هشت سال نميومد خواستگاري دوستامو شوهراشونم ميدونستن ميكفتم شوهر پيدا كنين ...

وای خدا 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
ولی من دیدم نه تنها دوستیا بهم خورده بلکه حسادت بخاطر نزدیکی رابطه تو دوستی در اوج خودشه...غریبه بیش ...

اینم ممکنه عزیزم

چندموردی که من دیدم مذهبی و قابل اعتماد بودن

که اگه نشد طرف ابرشو نبره یاحرف درنیاره

حرفتون درسته

طرف مقابل بایدقابل اعتماد باشه