2777
2789
عنوان

بچهههههههه ها خیلی گریه کردم زیاددد

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 54 پست
عزیزممم ایشالا مشکلی که داری حل میشه 🫂🩵نگران نباش

چه جوری حل میشه؟

کی حل میشه؟

می‌دونی تو این سه روز چه قدر گریه کردم ؟

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

نه نه خساست هیچ موقع دست من نیستفقط دعا کن فردا که رفتم موسسه گزینه دو قبول کنه منو حداقل بتونم هزین ...

خب وقتی نمیتونی تغییر بدی پس ناراحتی بابت چه فایده ای داره؟ هیچی فقط آسیب بیشتر به خودت

ایشالله عزیزم

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب الان اینهمه گریه میکنی 

فردا چشما باد کرده صورت افتاده میری خوب نی 

محکم هم باش 

فکر نکن فقط شما والدین سمی داری 

زیادن 

خودتو جمع کن قوی کن 

من یادمه سال اول دانشگاهم چادرم از پشت سر انقدر خراب بود افتاب خورده بود قرمز شده بود 

میرفتم سرکار 

پولم فقط به واحد برداشتن میرسید 

مامانم برام خرج نمیکرد 

داشت و نمیداد 

گریه زاری نکن قشنگ بشین برنامه بریز برا خودت 

دنبال این باش خودتو چه جور به موفقیت برسونی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چه جوری حل میشه؟کی حل میشه؟می‌دونی تو این سه روز چه قدر گریه کردم ؟

قربونت برم صبر کن 

میفهمم گلم ولی با گریه چیزی حل نمیشه که عزیزم 🥲💚

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

خب وقتی نمیتونی تغییر بدی پس ناراحتی بابت چه فایده ای داره؟ هیچی فقط آسیب بیشتر به خودتایشالله عزیزم

آخه ببین خیلی زور داره من تو زندگیم تا حالا با پسری نبودم اما اون دختر خالم که تا پول کاشت ناخنشو از پسرا تلکه میکرد الان خیلی خوش بخت تره

اما من به خاطر آبروی همون بابا نرفتم سمت این کار

قربونت برم صبر کن میفهمم گلم ولی با گریه چیزی حل نمیشه که عزیزم 🥲💚

خدا نکنه عزیزم 

ممنون از درک بالات 

با گربه حل نمیشه ولی یکم آروم شدم

آخه ببین خیلی زور داره من تو زندگیم تا حالا با پسری نبودم اما اون دختر خالم که تا پول کاشت ناخنشو از ...

عزیزم تو به خاطر  دیگران نباید کاری کنی باید ببینی اعتقادات خودت چیه؟ وقتی نسبت به باور های خودت پیش بری دیگه از کسی توقع نداری. 

میدونم سخته ها آدم از باباش توقع تکیه گاه بودن داره ولی حالا که نیست چه کنیم؟ هیچی باید خودت اینقدر قوی شی که دیگه نیازی نداشته باشی 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
خدا نکنه عزیزم ممنون از درک بالات با گربه حل نمیشه ولی یکم آروم شدم

فداتشم 💚🫂 

اره فقط آروم میشی ولی دیگه اینقدرم خودتو اذیت نکن عزیزم 

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

مگه مهمه دلیلش؟فحاشی و بی احترامی و خساست و هزاران دلیل دیگه همش مقصر بابامه تورو به جون عزیزترینت ق ...

منم‌همین مشکل دارم 

متاهلم و گفتم دیگه بچه نیستم ژور بگی رفت آمد نمیکنم

خیلی کوتاه اومد

میلیاردها خرج الکی برای پسرش میکنخ

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

خوب الان اینهمه گریه میکنی فردا چشما باد کرده صورت افتاده میری خوب نی محکم هم باش فکر نکن فقط شما وا ...

آی دختر 

برنامه ریزی نکردم ؟

هزار تا حا رفتم برای کار صد هزار بار رفتم 

هزار جا رزومه دادم 

ولی من بدبخت فقط لنگ پنج تومن پولم 

اینقدر آزار میدن اذیتت میکنن که آدم بی زار میشه 

ممنون ازت بابت اینکه در حقم لطف کردی و وقتتو در اختیارم قرار دادی

عزیزم تو به خاطر دیگران نباید کاری کنی باید ببینی اعتقادات خودت چیه؟ وقتی نسبت به باور های خودت پیش ...

می‌دونی چیه؟من اگه این تاپیکو نمی‌زنم هیچ موقع باهات آشنا نمی‌شدم و هیچ موقت آروم نمی‌شدم قربونتون بشم که بهم امید دادی

ببین من خودمم اعتقاداتم پا بر جاست در حالی که خیلی ها بهم میگن امل اما من خودمو همین جوری دوست دارم ولی خب یه وقتایی واقعا حسرت میخورم 

آی دختر برنامه ریزی نکردم ؟هزار تا حا رفتم برای کار صد هزار بار رفتم هزار جا رزومه دادم ولی من بدبخت ...

بازم تلاش کن 

منم خیلی شغل عوض کردم 

همینه بازار کار هم خرابه الان 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

فداتشم 💚🫂 اره فقط آروم میشی ولی دیگه اینقدرم خودتو اذیت نکن عزیزم

نمیتانم دختر نمیتانم وقتی میبینم اون دختر فامیل ج نده که با همه بوده الان بهترین خرجارو میکنه

منم‌همین مشکل دارم متاهلم و گفتم دیگه بچه نیستم ژور بگی رفت آمد نمیکنمخیلی کوتاه اومدمیلیاردها خرج ا ...

بحث اینکه من میدونم داره و برای من خرج نمیکنه 

اگه نداشت باز میگفتم عیب نداره ولی میدونم داره و نمیکنه

بازم تلاش کن منم خیلی شغل عوض کردم همینه بازار کار هم خرابه الان

چه قدر دیگه؟

دعا کن فردا گزینه دو قبول کنه منو 

دارم دیوانه میشم از دست اینا حیف یه نفری هست می‌دونم خیلی دوستم داره وگرنه تا الان خودکشی میکردم